Alıntı:
Jcole´isimli üyeden Alıntı
Sevgili Kerem, bu Güntekin'in de dediği gibi felsefe işi ve bu başkanla başlar taraftarla biter.
Biz bu felsefeye sahiptik eskiden. 3 sene üst üste şampiyonluk bu şekilde geldi. Ama ne oldu?? Seba gitti, felsefe bitti...
Yerine bir argüman konulamadı. Bu da başkan'ın Vizyonsuzluğu ile ilgili. Ve bu vizyonsuzluk takıma da yansımaya başladı.
Ayrıca bir TD, sezon sonunda neler başardığı ile değerlendirilir.
Barça, o sezonun ilk yarısında düşme hattındayken, sezonu 2. bitiriyor hem de İspanya'da... Şimdi bu başarı mı başarısızlık mı??
Biz neden bir takıma sezon sonuna kadar sabredemiyoruz??
Çünkü biz ne "değerlendirme kriteri nedir? başarı nasıl değerlendirilir" biliyoruz, ne de bir felsefe sonucu başarımızı sorguluyoruz. Her yenilgide suçlu arıyoruz.
Oyun bu, yenersin,yenilirsin ama ilkelerinden ve vizyonundan asla taviz vermezsin.
Bu da ancak basiretli Başkan ile olur.
Eğer Laporta olmasaydı, Rijkaard orada olur muydu???
Neyse, bu böyle uzar gider ama umarım sezonu Tigana ile bitiririz... |
Abi başkan konusunda soylediklerinde haklısın cok buyuk hataları oldu dogru.ama ben bu sene yanlışlarından ders almış bir başkan goruyorum TD nin arkasında duran futbolcuların arkasında duran bi yonetici işini yapamıyorsa akrabası dahi olsa yerine daha iyisini yapabileceğini dusundugunu getiren bi başkan.
Rijkaard konusuna gelince,sezon sonuna kadar beklendi ve o seneyi 2. bitirdi barca ama biz gonderirsek tigana yı ligi kaçıncı bitirecegini nerden bilebiliriz?muneccim deiliz hiçbirimiz..ama soyle bi gercek var"febe ve gese yle manisayla evimizde deplasmanda iyi oynayan ts ile avni akerde oynıycaz"
eger başkan COK İYİ bir onlibero ve stoper alsın ayrıca riconun ve delgadonun arapaslarını sonuçlandırabilecek dripling i yuksek olan bir oyuncu(turk olarak serhat) alırsa bence KESİN ŞAMPİYON olacak bu takım..
Bizi buyuk başkan seba bile affetti maçlara gelecekmiş artık kenetlenme zamanı bence ben inanıyorum ve bence 2.yarı GE-Lİ-YO-RUZ