Aslında, sonuçta ilk devreyi pek parlak olmayan bir şekilde bitiricez gibi gözüküyor. Ama buna da şükür, zira TS gibi kümeye doğru gitmekte vardı
Her neyse, şimdi takımdaki taşlar daha yerli yerine oturmaya başladı. Nobre için banko forvet derken, ibre son maçlarda Bobo'ya döndü. Zira Nobre dönüp,adam eksiltip gidebilen bir forvet değil ve yaptığı pres, onun gol vuruşları için saklaması gereken güç ve konsantrasyonu kaybetmesine neden oluyor çünkü alışık değil. Aslında Marcelinho'yu biz alacaktık, Rico ile leblebi gibi gol atacaklardı ama neyse. Fakat böyle bir adam gerekli.
Ortada Kleberson'un yanına hem fizikli, hem de top dağıtabilen bir adam olursa, Klebi üstündeki baskı kalkacak ve daha rahat oynayacağı düşüncesindeyim. Çünkü şu an o mevkiideki bütün yük, o yerin adamı olmayan Klebi üstünde ve bazı zamanlar 2li 3lü preslerde top atacak adam bulamıyor.
Defans için fazla söze gerek yok aslında. Ben iyi defans oyuncularına sahip olduğumuzu düşünüyorum, sadece oyun disiplininden bir anda kopuyorlar ve gol yiyoruz. Yapılan hata, Runje'yi de alışık olmadığı durumlara sokuyor. Çünkü Runje çizgi kalecisi. Fakat bizim takım Cordoba'dan alıştığı için, sanırım burada biraz zorluk yaşanıyor ve dikkat edin Beşiktaş gol yemiyor. Kendi kendine atıyor. Buna çözüm bulunduğu an, problem aşılacaktır.
Ayrıca Tigana'nın futbolun koşarak oynandığını anlatması lazım. Staddan seyrettiğin zaman daha da belli oluyor ki, herkes rakip defansın arasına giriyor, ve top gelsin diye bekliyor. Belki Tigana "çıkın saklambaç oynayın" demiyor ama görünen o.
Velhasıl kelam, takım da birbirini tanıdı, hocayı da tanıdı, bu hocanın gitmeyeceği de belli, şimdi oturup oynama zamanı...
Ve inanıyorum ki, Avrupa'da baharı görürsek, bu sene şampiyon oluruz...