Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2006, 18:41   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hollywood'un En Çok Kazanan Aktrisi

Click the image to open in full size.
Oscarlı ünlü yıldız Nicole Kidman, film başına aldığı ortalama 16-17 milyon dolarlık kazancıyla sinema dünyasının en çok kazanan aktrisi oldu.

Internetteki ''imdb'' sitesinin haberine göre, The Hollywood Reporter'ın geleneksel ''En Çok Kazanan Kadın Oyuncular'' listesinde film başına kazancı en yüksek 10 kadın yıldıza yer verildi.

Listedeki 10 kadın yıldızdan 6'sını Oscarlı ünlüler oluştururken, zirvede film başına 16-17 milyon dolar kazanan Kidman yer aldı. Son olarak ''Fur'' adlı filmde fotoğrafçı Diane Arbus'u canlandıran Kidman, ''The Invasion'' adlı bilim kurgu filminde de Warner Bros. ile birlikte çalışarak aynı ücreti alacak.

OSCARLI REESE WITHERSPOON İKİNCİ
İkinciliği ünlü yıldız Reese Witherspoon'un elde ettiği listede, ''Bridget Jones'un Günlüğü'' filminin yıldızı Renee Zellweger üçüncü oldu.

Liste, bundan 4 yıl önce ''Erin Brockovich'' filmi için 20 milyon dolar alarak listede birinci olan Julia Roberts'ın hala rakipsiz olduğunu da ortaya koydu. Üçüz çocuklarını doğurduktan sonra sinemaya ara veren Roberts'ın rekoruna halen erişilemedi.

Roberts ile birlikte geçtiğimiz yıllarda 20 milyon dolar alan bir başka oyuncu olan Cameron Diaz'ın ise kazancının azaldığı, listede görülen bir başka dikkat çekici nokta oldu.

The Hollywood Reporter'ın film başına en çok kazanan kadın oyuncular listesi şöyle:

1- Nicole Kidman (16-17 milyon dolar)
2- Reese Witherspoon (15 milyon dolar)
3- Renee Zellweger (15 milyon dolar
4- Drew Barrymore (15 milyon dolar)
5- Cameron Diaz (15 milyon dolar)
6- Halle Berry (14 milyon dolar)
7- Charlize Theron (10 milyon dolar)
8- Angelina Jolie (10 milyon dolar)
9- Kirsten Dunst (8-10 milyon dolar)
10- Jennifer Aniston (8 milyon dolar)
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla