Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2006, 19:21   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Valencia'ya sokak pisti geliyor..



İspanyol basınında geçen hafta yer alan haberlere göre, Valencia’nın yakın gelecekte Formula 1 yarışlarına ev sahipliği yapma girişiminin bir sokak pisti inşası ile sonuçlanacağı ileri sürüldü. Ricardo Tormo pistini Grand Prix’si yarışlarına uygun hale getirme çalışmaları devam ederken, İspanyol basını, F1 patronu Bernie Ecclestone’un bunun yerine yerleşim birimleri içinde bir pist inşası üzerinde ısrar ettiğini yazdı.

Ecclestone’un geçen hafta içinde Hermann Tilke ile Valencia’ya gelerek, Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte Grand Prix yarışları için uygun bir alan baktıkları ifade edildi.

İspanyol basını, Ecclestone, Tilke ve İtalyan yetkililerin üzerinde anlaştıkları yerin, bazı F1 takımlarının geçmişte yeni araçlarını çıkarmak için kullandıkları Ciudad de Las Artes yakınlarındaki, sahil boyunca uzanan bir yer olduğunu bildirdi. Karşılama alanları, padok ve idari ofislerin de, America’s Cup için inşa edilen binaların arasında olabileceği kaydedildi.

İspanyol medyası ayrıca, Valencia caddelerinde bir sokak yarışının, daha önce Grand Prix yarışları için büyük hazırlıklar yapacağını açıklayan Ricardo Tormo yetkilileri için de büyük sürpriz olacağını bildirdi.

Bilindiği gibi Ricardo Tormo yıl içinde F1 test sürüşlerine ev sahipliği yapıyor.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla