Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2006, 19:23   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
De La Rosa uyardı:sezon zor geçecek


Pedro de la Rosa, McLaren takımına bir uyarıda bulunarak, 2007 sezonunun beklenenden daha zor geçeceğini ileri sürdü. İspanyol test pilotu, takımının Woking'deki fabrikasında gazetecilerle düzenlediği basın toplantısında, çeşitli açıklamalarda bulundu.

2007 sezonunun, on yılı aşkın bir süredir McLaren takımının bütün takım listesi değişmiş olarak girdiği ilk sezon olduğunu kaydeden 35 yaşındaki de la Rosa, İspanyol Marca gazetesine verdiği beyanatta, "Bence bu istikrar çok önemli bir husus. Değişiklikler bazen çok kötü neticeler doğurabiliyor. Mesela, 2004'ün ardından Williams takımı hem Ralf Schumacher'i hem de Juan Pablo Montoya'yı elinden kaybetmiş ve neticeleri hiç de iyi olmamıştı. Bu tam bir talihsizlik ve felaketti" dedi.

Takım patronu Ron Dennis de, Perşembe günü yaptığı açıklamada, kendisi her ne kadar sezonun sonu itibariyle spordan ayrılacağını belirtmiş de olsa, Pedro'nun Mercedes motorlu takımdaki geleceğinin güvende olduğunu ifade etti. Pedro ise bu duruma şu şekilde karşılık verdi: "Kendilerinin kabul edilmesi zor olan bu tekliflerini inkar edemeyeceğim. Ancak benim tavrım ve uzmanlığım, kararlarımı değiştirmememi gerektiriyor. 2007'deki motivasyonum, Fernando'ya şampiyonluk yolunda yardımcı olacaktır."
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla