Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2006, 22:58   #9
umitcan
 
umitcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

[quote=onurozgen;185667]Sezon sonuna kadar değil,tam başarıya ulaşıncaya kadar.Ligde şampiyon,Avrupa'da ismimizi duyuruncaya kadar İnadına Tigana.

olmayacak duaya amin denmez...bu işler tigana ile olmaz olamaz...artık gorun sunu adam defansa gidip antepli bekir veya rizeli yasini istemiş bole bisey olabilir mi ya defansımız bu adamlara mı kaldı..?? ayrıca kaleci diye bize bir kaleci musvettesi aldırdı bu mu onun hocalık bilgisi hala takımı deneme tahtası gibi kullanıyor herkez baska yerlerde oynuyor bu sekilde basarı sadece hayal olur bunu ben gormuyorum sadece tum besiktaslı yorumcular tum kamuoyu goruyor bu iş tigana ile olmaz tigana yerine kim gelse bundan basarısız olmaz zaten..

Biz besiktaslıyız o kadar cok beklememiz mumkun değil.kac senedir bekliyoruz zaten bir turlu basarı getiremediler su klube yazık o kadar transfer o kadar paralar israf oldu ama hala adam olmadılar..

Tigana bu takımdan kesinlikle gitmeli artık futbolcularından ona guveni kalmadı cunku farklı yerlerde oynamaktan onlarda cok yıprandı.
umitcan Ofline   Alıntı ile Cevapla