Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2006, 08:44   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milat Leverkusen !

Milat Leverkusen! Click the image to open in full size.Siyah-Beyazlı yönetim Kayserispor ve Bayer Leverkusen maçlarından çıkacak sonuca göre çekmecedeki planlarını hayata geçirecek. Kartal ayrıca Almanya’ya 2 gün önceden gidecek. 06.12.2006

Yönetim beklemede
Bu sezona, Süper Lig’de, Türkiye Kupası’nda ve Avrupa’da şampiyonluk parolasıyla giren Beşiktaş’ta işlerin bir türlü rayında gitmemesi üzerine yönetim de düğmeye bastı. Tüm camiada istenmeyen adam ilan edilen Jean Tigana konusunda kararını netleştiremeyen Siyah-Beyazlı yönetimin ‘B Planı’nı devreye sokmak için Kayserispor ve Bayer Leverkusen maçlarını beklediği öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören ve kurmaylarının bu maçlarda alınacak sonuçlara göre tavır alacağı kaydedildi.

1 puan yetiyor
Bu arada UEFA Kupası’nda Bayern Leverkusen’e karşı kritik bir sınav verecek olan Beşiktaş, bu maç için daha önce belirlenen kamp programını değiştirdi. Normalde zorlu maçtan 1 gün önce Almanya’nın yolunu tutacak olan Kara Kartal karşılaşmanın önem niteliğini göz önünde bulundurarak, oyuncuların yoldan etkilenmemesi için 2 gün önceden Leverkusen’e gitme kararı aldı. Siyah-Beyazlı kafile Almanya’daki maçın ardından hemen havayolu ile istanbul’a dönmeyi planlıyor.

Orhan YILDIRIM

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
  Alıntı ile Cevapla