Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2006, 16:26   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Inter'in Messi Hayali

Click the image to open in full size.
Serie A'da sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan ve kuvvetli rakiplerinin ceza alması sebebiyle bu hedefte ilerleyen Inter, Barcelona'nın genç yıldızı Messi'yi renklerine katabilmek için harakete geçti. 19 yaşında olmasına rağmen fiyatı bir çok dünya devini geride bırakan Messi için Inter transfer rekoru kırmaya hazır.

Inter Messi'yi renklerine bağlamak için kolları sıvadı.

Serie A devi Inter sezonun en flaş transfer hamlesi için harekete geçti. Barcelona'nın genç yıldızı Lionel Messi'yi almak isteyen Inter, İtalyan basınının Messi'nin Barcerlona'da devam eden kontratıyla ilgili olarak mutsuz olduğu haberlerini vermesinin ardınan harekete geçti.

İtalyan basını verdiği haberde; Inter kulübünün, Arjantin Milli Takımı'nın da formasını giyen yetenekli futbolcunun menajerliğini de yapan babası Jorge Messi ile Milano'da görüşmek için yaptığı başvurudan olumlu cevap almayı başardığını yazdı.

Devam eden sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan 19 yaşındaki Messi ancak Şubat ayında sahalara geri dönebilecek.

Rosario doğumlu genç yetenek, 13 yaşından beri Barcelona forması taşıyor ve 17 yaşından beri A takımda oynuyor.

İtalyan basınına göre, yılda 2.5 milyon Euro kazanan Messi'ye çok daha fazlasını vermeye hazır olan Inter, Arjantinli efsane Diego Maradona'dan aldığı tavsiye üzerine genç yıldızın babasıyla temasa geçti.

Messi'nin Barcelona ile devam eden kontratı 2014 senesinde sona erecek. Bu tarihten önce genç yıldızı kadrosuna katmak isteyen kulüp, 150 milyon Euro'yu gözden çıkarmak durumunda. Messi'nin sözleşmesinde yer alan özel maddeye göre, Katalan ekibine bu miktarı veren kulüp, Arjantinli yıldızı kadrosuna katabilecek.

İtalyan basını Messi'nin babasının, Milano'da Moratti ile görüşmelere başladığını da ifade etti.

La Liga'da lider durumda bulunan -Avrupa Şamiyonu- Barcelona'nın en değerli oyuncularından biri olan Messi'ye talip olan Inter, geçen sezon Juventus'un "Temiz Ayak" operasyonu sonrasında aldığı cezayla küme düşürülmesinin ardından Serie A'da şampiyon olarak ilan edildi.

2005'de düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda "Turnuvanın Oyuncusu" seçilen Messi, 1.69 boyunda 67 kilo ağırlığında.

Barcelona C, B ve A takımlarında forma giyen Messi Katalan ekibiyle 60'dan fazla maça çıktı ve 20'nin üzerinde gol kaydetti.

Messi, son olarak La Liga'nın 10. haftasında Barcelona'nın Zaragoza'yı ağırladığı maçta forma giymiş ve 22. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Messi, Barca formasıyla son golünü ise La Liga'nın 6. haftasında Sevilla'yı ağırlayıp 3-1 yendikleri maçta kaydetti.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline