İşte Mariah Carey - My All I am thinking of you seni düşünüyorum In my sleepless solitude tonight ıssız uykusuz gecemde If it's wrong to love you eğer seni sevmek yanlış ise Then my heart just won't let me be right o zaman kalbim doğru olmama izin vermeyecek 'Cause I've drowned in you çünkü sende boğuldum And I won't pull through ve içinden çıkamıyorum Without you by my side yanıbaşımda sen olmadan Nakarat: I'd give my all to have sahip olduğum herşeyi verirdim Just one more night with you sadece seninle bir gece daha geçirmek için I'd risk my life to feel, hayatımı riske ederdim Your body next to mine vücudunu benimkinin yanında hissetmek için 'Cause I can't go on çünkü devam edemiyorum Living in the memory of our song şarkılarımızın hatıralarında yaşamaya I'd give my all for your love tonight aşkın için bu gece herşeyimi verirdim ] Baby can you feel me bebeğim, beni hissedebiliyor musun? Imagining I'm looking in your eyes gözlerine baktığımı hayal ediyorum I can see you clearly seni kolaylıkla görebiliyorum Vividly emblazoned in my mind güçlü bi şekilde
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... |