Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2006, 09:19   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Hakkı Yeten Stadı

Beşiktaş'ın futbol şubesini kuran Şeref Bey efsaneleşti. Beşiktaş'a futbolcu, antrenör ve başkan olarak hizmet eden Hakkı Yeten ise ölümsüz oldu. Halkın "Dolmabahçe" dediği ancak kurulduğu yıl ismi Mithatpaşa olan İnönü Stadı'nın adı için benim üç önerim var:
1- Siyasi olacaksa, Beşiktaşlı olan Mustafa Kemal'in ismini taşısın.
2- Şeref Stadı nostaljisi devam ettirilmek isteniyorsa Şeref Bey olsun.
3- Beşiktaş tarihinin bir numarasının ismi isteniyorsa Hakkı Yeten olsun.

Rico Paşa

Ricardinho'dan gelen mesaj çok şıktı. Taktığım, "Rico Paşa" lakabının anlamını biliyormuş. Daha önce de Atom Karınca (Rıza), Kibar (Feyyaz), Ferdi (Ferdinand), Çuval (Jurkoviç) isimlerini hatırladım. Rico Paşa'nın "Nobre'nin Alex'i yok" eleştirime cevabını ise çok tartışacağız.

Son şövalyeler

OKUR DİYOR Kİ.

Hakan AYDIN
Saracoğlu'ndaki her derbide sporseverleri utandıran sahneler var. Fenerliler; Tigana'nın gözüne çakmak, Runje'ye bıçak attı. Konu Beşiktaşlı olunca Türkiye sustu? Soruyorum; Gerets ve Mondi'ye yapılanları gören o gözler, Tigana ve Runje'ye yapılanları niye görmüyor? Ey Türkiyem! Söz konusu Fener olunca sağır ve dilsizdiniz. Şimdi ise kör oldunuz.

Hıncalım'a cevap!

Eskilerin deyimi ile müsahih oldum. Benim canım Hıncalım'ın yaptığı yanlışlıkları düzeltir oldum:
1- Bay Serdar Bilgili, Beşiktaş Kulübü'nün önünden dahi geçemez. (Kongreye bile gelemez ki)
2- Şu an 22 bin kongre üyesine sahip olan Beşiktaş'ta hedef, 100 bin kongre üyesine sahip olmak. "Beşiktaşlı'yım" diyen herkes Beşiktaş'a üye olabilir. (O giydiğin Beşiktaş formalı resmini yolla, seni de üye yapalım. Zaten doğuştan Beşiktaşlı olman üye olmana yeter bile!)

Futbolcu oynarsa bunun adı şikedir

Şunu ısrarla söylüyorum: Futbolcular ile spor yazarlarının iddaa oynamasına yasak getirilsin. İtalya'da 21 futbolcunun 14 milyon dolarlık bahis oynadığı saptandı. Bir ay sonra iddaa'da tekel kalkıyor. Avrupa'nın en ünlü şirketi (Bwin) ve Türkiye'den Doğan Grubu bu işin içine giriyor. Sınırlı oyun ve kontrol gelmezse futbolumuz çöker.

Erman Toroğlu

Şeytanın Avukatı.

Bay Toroğlu, Hürriyet'te yazıyor:
"Bazı uyanıklar Türk insanını aptal yerine koyuyorlar. Tabii bunlar kendilerine uyanıklar! Mesela eskiden hakemlik yapanlar, bana yıllarca salladılar. Şimdi benim yaptığımı yapıyorlar."
SABAH'taki habere göre ise Digitürk CEO'su Ertan Özerdem, "Toroğlu bir reyting şampiyonu" dedikten sonra noktayı koyuyor: "Bence söylediği hiçbir şey ciddi değil"
Aynı gün iki gazetede yayımlanan bu iki görüşe diyeceğim şudur: Herkese akıl satan adam işte bu!
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla