Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2006, 09:23   #220
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Gönülleri alacağım

8 Aralık 2006Adem KABAYELClick the image to open in full size. Delgado, "Bu sezon sakatlıklar yüzünden rahat nefes alamadım. Ligin ikinci yarısında taraftarların sevgilisi olacağım" dedi.

BEŞİKTAŞLI futbolcular Matias Delgado ve Serdar Kurtuluş, dün başlayan TrendShow 2006 Fuarı’nda, taraftarlarla buluştu. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki fuarda, önce kulübün resmi sponsorlarından Cola Turka’nın standında Spor Direktörü Ali Doğan ile görüşen Delgado, sakatlıktan yakındı.

Arjantinli futbolcu, "Bu sezon sakatlıklar yüzünden rahat nefes alamadım. İsviçre’de Basel’de sergilediğim performansı yakında izlettireceğim. Teknik kapasitesi üstün oyuncuyum. Sakatlığım geçtiğinde ligin ikinci yarısında taraftarların yine sevgilisi olacağım. Futbolu ve oynamayı çok özledim. Ricardinho ile alkışlanacağız" dedi. Serdar ise orta alanda teknik direktör Jean Tigana’nın verdiği görevleri yerine getirdiğini belirtti.

BJK Store’a gittiler

BEŞİKTAŞLI Matias Delgado ve Serdar Kurtuluş, TrendShow 2007 Fuarı’ndaki Beşiktaş Store standında taraftarlarla buluştu. İki futbolcuya siyah beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Delgado ve Serdar Kurtuluş da taraftarların forma ve posterlerini imzaladı
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline