Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2006, 08:42   #71
imparator
Guest

imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mazeret yok!’

Mazeret yok!’ Click the image to open in full size.Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Ümraniye’de son uyarılarını yaptı: Çıkın, iyi oynayın ve ne pahasına olursa olsun maçı kazanın. 09.12.2006Kayıp istemiyorum’
Özel işleri nedeniyle Antalya’ya giden Başkan Yıldırım Demirören, yolculuk öncesinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde futbolcularla biraraya geldi. Teknik heyetin de bulunduğu toplantıda galibiyet sözü isteyen Başkan’ın, “İnönü’de ne pahasına olursa olsun galip gelmeliyiz. Puan kaybına tahammülümüz yok. Sizden mazeret istemiyorum” dediği öğrenildi.

Üyelere teşekkür
Maçı televizyondan izleyecek olan Demirören’in, “Sizden galibiyetin yanında iyi futbol da istiyorum. Taraftara yaklaşan bayram öncesinde güzel bir hediye verin. Devre arasına mutlu olarak girmek bizim için önemli” diyerek uyarılarda bulunduğu bildirildi. Bu arada Yönetim Kurulu’nun hafta içi yapılan olağan toplantısında Başkan’ın tüm üyelerine teşekkür ettiği ve başarılar dilediği ifade edildi.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.