Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2006, 12:04   #1
bite me
 
bite me - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'ın genç yıldızı iddialı konuştu...

İkinci yarıda attığı 10 golle Kartal'ı taşıyan Gökhan Güleç iddialı konuştu: "Kupa finalinde de gol atıp, ilk kupamı kaldırmak istiyorum". İşte haberin ayrıntıları:

Beşiktaş yeni gol makinası Gökhan Güleç... İkinci yarıda 7'si ligde, 3 de kupa olmak üzere 10 gol atan 'altın çocuk' Gökhan adeta istatistikleri alt üst etti. Hayatındaki dönüm noktasının milli takım olduğunu belirten Gökhan, "Milli takım sayesinde İnegöl'den G.Antep'e oradan da Beşiktaş'a geldim. Her şey çok hızlı gelişti" ifadesini kullandı. Beşiktaşlı futbolcu şöyle konuştu: "Beşiktaş forması müthiş güç, huzur ve güven veriyor. İçerde, dışarda aynı güven... Hocalarım, arkadaşlarım ve basın bana büyük destek verdi. Güvenim arttı. 15 maçta 10 gol atmak da bunun eseri... Önce '7 gol atarım' diyordum, 10 oldu, şimdi '13 atarım' diyorum. Uzun vadeli hesaplardan hoşlanmıyorum. Bir sonraki maçı düşünüyorum."

Hakan'ın golleri klup olur
M.United'lı Van Nistelrooy ve Hakan Şükür'ü beğendiğini söyleyen Gökhan, "Hakan ağabeyin kırmadığı tek rekor kaldı. O da Tanju Çolak'ın 240 gollük rekoru... 7 gol atarsa bunu da başaracak. Hakan ağabeyin attığı golleri klip yapsalar, televizyonda 2 gün yayını sürer herhalde" şektlinde konuştu.

Kaynak: Sabah
Haber: Fatih Doğan
bite me Ofline