Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2006, 23:57   #3
onurozgen
Banned

onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sen ahmet yıldırımın dediğini tam olarak anlamamışsın...ahmet yıldırım hep 30 yaş üstü tecrübeli bir takım yaratılsın dememiş...sadece gençlerle başarı olmaz onların dilinden alnayacak sahada tecrübeli isimlerin olması gerektiğini söylemiş ve ekleme yapmış gerets bu işi çok iyi yapıyor elindeki gençleri dönüşümlü oynatıyor ve ilerideki galatasarayın iskeletini oluşturuyor diye...bizde bunu söylüyoruz...gençlere ve gençleşmeye karşı değiliz...ama bunu düzgün yapmak gerekiyor...sen birden bukadar gençlerle oynarsan önümüzdeki senelerin takımını kurmazsın büyük bir yıkım yaşatırsın...ben diyorum ki bu gün iki genç oynatsın yarın 3 öbürsü gün 4 ama bunlar yetişerek tecrübe kazanarak oynasın...ve ahmet yıldırım bir şeyi daha çok güzel söylemiş BJK büyük klüp...büyük klüplerin büyük beklentileri vardır...sıradan anadolu takımı değiliz..ve sizden ricam BJK yi böyle görmeyin..ayrıca senin için söylemiyorum tabiki üsteki arkadaş sanane BJK den sen ikinci liginde oyna demiş..beşiktaşa emke vermiş 4 sezon bu forma altında terlemiş formasının hakkını vermiş biri röportaj yapmak istediklerinde elbette BJK hakkında düşündüklerini söyleyebilir...ve bence çok da güzel şeyler söylemiş..bu yüzden zorunuza gitmesin...
Bugünkü basın toplantısında Tigana da aynısını söyledi kardeşim.Burak'ın formsuzluğu hakkındaki bir soruya :"Aslında Burak ve Burak gibi genç oyuncularımızı biraz dinlendirmemiz gerekiyor.Çünkü geçen sene 2.ligde oynayan oyuncuların Beşiktaş gibi bir takımda direk oynamaları kolay değil.Ama şu an için bu lükste bir kadrom olmadığı için bu oyuncularımı dinlendiremiyorum."
Zaten Tigana da Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp olduğunu,bir Anadolu kulübü olmadığımızı bildiği için ara transferde 4 tane adam istedi.Tigana Bavulunu Alsın Gitsin demeye de A.Yıldırım'ın hakkı yok.Haddi değil çünkü.Şu anda Beşiktaş'ın topçusu olsa söyleyebilecek miydi bu sözü?Yok eğer söyleyemeyecekse iki yüzlü bir insan olduğu anlamına gelir bu...

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline   Alıntı ile Cevapla