Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2006, 00:18   #7
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugünkü basın toplantısında Tigana da aynısını söyledi kardeşim.Burak'ın formsuzluğu hakkındaki bir soruya :"Aslında Burak ve Burak gibi genç oyuncularımızı biraz dinlendirmemiz gerekiyor.Çünkü geçen sene 2.ligde oynayan oyuncuların Beşiktaş gibi bir takımda direk oynamaları kolay değil.Ama şu an için bu lükste bir kadrom olmadığı için bu oyuncularımı dinlendiremiyorum."
Zaten Tigana da Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp olduğunu,bir Anadolu kulübü olmadığımızı bildiği için ara transferde 4 tane adam istedi.Tigana Bavulunu Alsın Gitsin demeye de A.Yıldırım'ın hakkı yok.Haddi değil çünkü.Şu anda Beşiktaş'ın topçusu olsa söyleyebilecek miydi bu sözü?Yok eğer söyleyemeyecekse iki yüzlü bir insan olduğu anlamına gelir bu...
işte saçmalık nerde başlıyor biliyormusun tigananın devre arası kampında 4 tane futbolcu istemesinde....ya kardeşim madem bunun farkında elinde bunu yapacak kadrosu yok neden biz o kadar oyuncuyu yolladık ??? ...Tigana'ya kimse sen gerekli transferleri yapma demedi...hatta tiganaya verilen imkan olanak biçok hocaya verilmedi..tuttu o şansını gençlerden yana kullandı...neden şimdi 4 tane futbolcu isteyebiliyor da sezon başında istemedi..kadrosunu yeterli buldu...şimdi alınacak 4 futbolcu ile sezon başlamadan önce kampa falan hep birlikte girselerdi fena mı olurdu ??? hem tigana yine genç oyuncular istiyor...bide sende bi saçma yorum yapmışsın...Ahmet Yıldırım şuanda BJK nin oyuncusu olsaydı söyleyebilirmiydi bu sözü diye...hey be arkadaşım ben sana soruyorum...sen BJK futbolcususun ve tiganayı beğenmiyorsun sen tigana alsın bavulunu gitsin diyebilirmisin..????