Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2006, 02:58   #14
romariohd

romariohd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benim düsüncem

tigana:kalmali cünkü basari bir sezonda gelmez.gelirsede kalici olmayabilir.
sadece uzun vadeli basari kalicidir

runje:yaptigi hatalar cok bariz ama hatalar olmasa(ve hatalarin azalacagini düsünüyorum) cok iyi kaleci.
bariz hatalarini azaltirsa cok iyi olacak

kleberson:iyi futbolcu ama oynayabildigi futbolu oynamiyor.aslinda oyununu basitlestirmesi gerekiyor.herkes ondan cok bekliyor ve bu onda baski kuruyor. bu yüzden durmadan maca damgami koyayim düsüncesi var.bu düsünceden dolayi gereksiz risk aliyor.
oyununu basitlestirirse takima faydasi arttar

ricardinho:aslinda diyecek cok birsey yok.
takim ona ayak uydurursa süperligin en süper oyuncusu olur

delgado:benim beklentilerim bu oyuncudan cok fazla.ne yazikki hep sakatlandi.ama iyi bir hazirlik dönemi gecirirse onu kimse durduramaz.
bence ikinci devrede firtina gibi esecek

nobre:iyi oyuncu ama besiktasin sistemine alisamadi.bide forvet icin en önemli olan seyi güvenini kayip etti.ama
iki üc gol attikdan sonra kendine güven gelecektir ve son vuruslarini daha iyi kullanacaktir

serdar:defansif orta sahada cok basarili oynuyor.basit oynuyor ve cok kosuyor. biraz tecrübe kazandiktan sonra cok daha iyi olacak.
cizgisini bozmazsa yakinda milli takimda yeri garanti gibi

burak:özelliklerini yanlis kullaniyor.son vuruslari iyi ve cok hizli ama cok calima gidiyor ve bu yüzden cok top kayip ediyor.teknigi iyi degil ama durmadan adam gecmeye calisiyor.oyun stili biraz tuncaya benziyor.cok pismesi gerekiyor.
iyi oynamamasina ragmen takima cok faydali

ibrakim akin:takimin kilit oyuncularindan biri.her an macin kaderini degistirebilecek özelliklere sahip.türkiyede ibrahim akindan toplara daha iyi vurabilen türk futbolcusu yok.cok yetenekli.
cok calisirsa bence star olur ama sergen olamaz)

bobo:su anda en formdaki forvetimiz.son vuruslari ve top teknigi iyi.gelecegi kesinlikle cok parlak.bence besiktasa cok daha faydali olacak
su anda boboyu nobrenin kesinlikle önünde görüyorum

gökhan:ne yazikki kendisini cok göremedik ama bir forvet icin en önemli vasiflari kendisinde görüyorum.oynadikca daha iyi olacak
en iyi özelligi soguk kanliligi

bence bu sene sampiyonluk cok zor ama ikinci yarida takim düzelecek ve göze hos bir futbol sunacak.ondan sonraki yillarda sampiyonluklar gelecek.

selamlar

Konu romariohd tarafından (10-12-2006 Saat 03:04 ) değiştirilmiştir..
romariohd Ofline   Alıntı ile Cevapla