Tecrübe Puanı: 20  | Runje: Kalsin, biraz desteklen kendisini buldu, Baki: Søylenecek tek bir sey var, bundan daha iyisini beleyemeyiz, cunku kendisi Kazma :-) Koray: Iyi bir futbolcu, fazla abartilicak kadar iyi degil ama performansindan fazla dusmuyor, takinim ritmine ayak uyduruyor:-) I.Toraman: Defansin saginda harcaniyor, Toraman aslinda defansin gøbeyinde oynamasi lazim, vede I.Torman G.Zan ile ulkenin en iyi stopperi, gunumuzun futbolunda defansin saginda oynuyanlar ofansiz kalitesi yuksek olmasi lazim, Vede besiktasimiza iyi teknik bir sagbek lazim, ozaman Burak da daha iyi paslar alabilir.. G.Zan: Toraman ile beraber turkiyenin en iyi defans oyuncusu. Burak: Evet biraz Tuncay gibi, ama ustunde durulmasi lazim, ønune iyi top ata bilen bir sagbek lazim, cunku Burak turkiyenin en hizli futbolcusu, vede sag ayagi cok iyi.. Ustelik sadece 21yasinda!! Delgado: Olagan ustu bir futbolcu degil, ama kaliteli, Delgadonun da zamana ihtiyaci var.. Teknik bir futbolcu, bence 2. devrede patlama yapacaktir.. Kleberson: Kleberson da olagan ustu bir futbolcu degil, Manchester`da dikis tutturamadi, Dogru duzgun 3mac ust-uste iyi oynadigini hatirlamiyorum,. Gønderilmesinden yanayim.. (Ben Serdar Kurtulusu daha cok begeniyorum).. I.Uzulmez: Biyonik kaptan :-) Turkiyede onun yerinde ondan ustun futbolcu malesef yok,, Ricardiho: Gercekten PASA, kurdanini ....ktigimin Tiganasi keske Rincardinhoyu turkiyeye ayak bastigi gunden beri ilk 11de oynatsaydi.. G.Gulec: Media basta Trezegeutè benzetdi, zaten bizim basin da ***uspu gibi,:-) ben G.Gulecin fazla abartilicak kadar buyuk bir futbolcu oldugunda supem var.. bence siradan bir futbolcu, ben onu Ali Cansuna benetiyorum, gecen yil sans kendi yanindaydi,, I.Akin: Ustunde durulmasi lazim, her nekadar performansinda zaman zaman dusukluk olsada, cok Kaliteli bir futbolcu, I.Akin gibi bir futbolcuyu avrupada arasan en az 8-10 milyon euro gøzden cikarman lazim, her an patlayacak gibi,, futbolunu cok begeniyorum:-) S.Kurtulus: Bu futbolcuyu almakla besiktas belki orta sagasini 10yil garantiye aldi (Eger 2-3yil sonra avrupaya gitmese). Bence Trabzonsporun kaptani huseinde daha iyi, Klebersonda da daha iyi, Ønlibero oynuyor vede 18yasinda, bu yasta orta saganin yukunu kaldirmak kolay degil, bunu altini cizerim..!!! Bobo: Fena futbolcu degil, Nobrenin tersi bitirici vurusu cok iyi, topu iyi kullaniyor, Nobre: Cok abartildi, ne ayaginda top tutabiliyor, bende pas yapabiliyor, Besiktas ilk devrede 100uzerinde orta yapti, malesef banko oynuyan Nobre sadece bir gol atabildi.. Inanin ben bile 2-3 gol atardim okadar oynasaydim.. Yok babam besiktasin oynadigi taktik yanlismis!! yok babam dogru duzgun orta yapan yokmus!! EEEEEeeeee bu saatten sonra butun oyunduzenini mi degistirsin Takim??? 2-3 futbolcu mu alsin Besiktas, Nobrenin gol atmasi icin,,?? Bazilari da Nobrenin kalmasindan yana,anlamiyorum.. Diyorsunuz ki cok mucadele ediyor, cok kosuyor.. VALLA BANA DA 2 MILYON EURO VERSELER BENDE **ESSEK* GIBI KOSARIM.. Bence en kolayi yeni 1 forvet almak lazim!!! |