Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2006, 11:34   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ömer Üründül "Beşiktaş İyi Değildi"

Beşiktaş iyi oynamadığı maçı hırsı ve mücadeleci oyunuyla kazandı. Beşiktaş maça tutuk başladı. Kayseri ilk 10 dakikada ayağa paslarla oyuna hükmetti. Ardından Beşiktaş önce presle rakibini bozdu sonra oyunu karşı alana yıktı. Ama alışılmış rahatsızlıklar yine gündemdeydi. Yüksek tempo ve pres, saha içi organizasyonunuz yetersizse pozisyon bulmakta zorlanıyorsunuz. Orta sahada sadece Ricardinho'nun isabetli pasları vardı. Ama Kleberson ve Burak bir katkı sağlayamıyorlar, genç Serdar da müthiş mücadelesini teknik katkı ile süsleyemiyordu.
Sağ kulvar alışılmış biçimde çalışmıyordu. Nobre'nin çabaları pozisyon açısından kendisine hiçbir şey kazandırmıyordu. Rakibi bu yarıda zorlayan taraf sol kulvarda İbrahim Akın-İbrahim Üzülmez ikilisiydi. Beşiktaş bu tabloda pozisyon bulamadan devreyi bitirdi.

KAYSERİ'YE YAKIŞMADI

İkinci yarıya tempoyu daha da yükselterek başladılar. Son haftaların suskun ismi Burak sezon başını hatırlatan bir görüntü içine girdi. Ricardinho'nun mükemmel asistini nefis bir vuruşla gole çevirdi. Bu golden sonra Beşiktaş daha iyi oynamaya başladı.
Ancak Burak'ın durup dururken adalesi attı. Bu da özel yaşantısına dikkat etmediğinin açık göstergesiydi. Son 15 dakikada Kayseri yüklendi. Ama uzatma bölümlerinde Ali Tandoğan işi bitirdi. Kayserispor'un son saniye golü de teselli oldu. Kayseri beklenmedik derecede kötü oynadı. Bunun da en önemli nedeni Mehmet Topuz ve Bülent Bölükbaşı'nın tahmin edilemeyecek kadar kötü günlerinde olmalarıydı. Kayseri'nin organizasyon sıkıntısı çeken bir rakip karşısında bu kadar pasif görüntü çizmemesi gerekirdi.
Hakem Barış Şimşek genç olmasına rağmen kendine güvenli ve rahat. Ancak bazı çok net faulleri süzemiyor. Bunlardan bir tanesinde de Serdar'ın Iglesias'a yaptığı açık faulü görmeyince gol oldu.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla