Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2006, 11:36   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sanlı Sarıalioğlu "Yine Ricardinho"

Seyirci futboldan anlıyor. Golü atan Burak ama alkışı alan Ricardinho. Brezilyalı'nın gözleri etrafı lazer gibi tarıyor. Milimetrik paslar atıyor. Adeta topu konuşturuyor. Ancak dilinden anlayanlar çok az. Dün yine neler yaptı neler... Özellikle de goldeki pası olağanüstüydü. Taraftar bu muhteşem pası ayağa kalkarak alkışladı. Arkadaşları da Ricardinho'yu bağırlarına bastı. Bir kez daha gördük ki bu takımın tartışılmaz komutanı Ricardinho. Şimdi gel de üstadın kulübede oturduğu maçlara çıra gibi yanma. Tigana'nın inadı Beşiktaş'a pahalıya mal oldu.
Ricardinho'ya ayak uyduran ilk yarıda sadece İbrahim Akın'dı. Akın'ın yardımcısı da Üzülmez'di. Sol kanat çok iyi işledi. Buradan oldukça fazla sayıda ortalar yapıldı, kaleyi bulan şutlar atıldı. Sol iyiydi ama sağda hayat yoktu. Toraman ve özellikle de Burak bu bölgeden tek atak geliştiremediler. İlk yarıda iki takımın sadece birer pozisyonu vardı. Bunda orta alandaki görevlilerin oyuna katkıda bulunamamaları büyük rol oynadı. Serdar, Kleberson ve Burak yalnızca rakip atakları durdururken gözüktüler. Takımı karşı kaleye götürme yönünde son derece yetersizdiler. İnanılmaz top kaybı yaptılar. Burak'ın 25. dakikadaki top kaybı 9'du. Daha sonra saymayı bıraktım. Burak'ın oynadığı süre içerisindeki tek olumlu hareketi goldeki vuruşuydu.
Nobre'yi çok koştuğu, çok çalıştığı için bugüne dek hep alkışladık. Ancak gol atamayan santraforlar eninde sonunda eleştirilirler. Nobre artık bunu öğrenmeli. Dışarıya alınışını ben normal karşıladım. Tigana doğruyu yaptı. Daha da fazla tahammül edemezdi. İkinci yarıda Serdar, ilk yarıya oranla toparlanmıştı. Beşiktaş'ın orta alandaki üstünlüğünde bu önemli etken oldu. Serdar ve Kleberson ilk savunma hattını oluşturdular. Bu nedenle de defansın üstüne fazla yük binmedi. Geri dörtlü birbirinin yardımına da çok iyi gitti. Kademe kusursuzdu. Tehlike büyümeden ilk toplara bastılar. Ancak hava toplarında inanılmaz derecede yetersizdiler. Kayserispor topu her havaya kaldırdığında Beşiktaş doğum sancıları çekti. Runje yerinde müdahalelerle Kayserispor'a gol fırsatı vermedi. Ali Tandoğan, oyuna girdikten sonra sağ kanat da işlemeye başladı. Bin kez söyledim, bir kez daha vurguluyorum. Ali Tandoğan bu takımda banko oynar.
Beşiktaş, çok önemli bir galibiyet aldı. Bu takım en kötü işte böyle oynar. Kötü oynadığı ve puanlar kaybettiği maçların hesabını ben Tigana'dan sorarım. Anlamsız ısrarları olmasaydı, Beşiktaş devreyi en az 6-7 puan fazlayla kapatırdı. Umarım Fransız, aynı yanlışlıklara düşmez. Bir stoper, bir sol orta transferi bu takımı sezonun ikinci yarısında daha iyi yerlere taşır. Aman yönetim dikkat! Bu kez transferde yanılgıya düşmeyin...
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla