Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2006, 12:12   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ı yurt dışında temsil etmek isterim

Sakatlığı nedeniyle Kayserispor karşısında forma giyemeyen Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Gökhan Zan, takımın performanısının çok iyi olduğunu belirterek Arsenal'e transfer olacağı şeklindeki çıkan haberlerle ilgili konuştu

Click the image to open in full size.
Sakatlığı nedeniyle Kayserispor karşısında forma giyemeyen Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Gökhan Zan, takımın performanısının çok iyi olduğunu belirterek, "Son haftalardaki performansımızın devamını getirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sezonu 3 puanla kapatmamız mutluluk verici. Artık tek hedefimiz UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkmak" dedi.

Gökhan, İngiliz ekib Arsenal'in kendisini transfer etmek isteği şeklindeki haberlerle ilgili olarak "Bana gelen bir teklif yok. Ben Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcusuyum ve şu an tek düşüncem Beşiktaş'ın başarısı. Tabiki her futbolcunun hayali yurt dışında büyük takımda oynamaktır. Tabi ki ben de hem Türkiye'yi hem Beşiktaş'ı yurt dışında temsil etmek isterim. Ama böyle bir durum söz konusu olmazsa uzun yıllar Beşiktaş'ın değişmez futbolcusu olmak istiyorum. Ben Beşiktaş'ta Gökhan Zan oldum" ifadelerini kullandı.

kartalhaber
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla