Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-12-2006, 15:25   #26
blackwhite
 
blackwhite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
sinansal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ARKADAS G.Gulec dediyin adam gecen yil ligin 2.yarisinda 12gol atti,, simdi mecburen Norbenin yedeyi oldu (tigana sag olsun).. Bize gol atan forvet lazim, kosan adam degil,, istersen Elvani erkek yapip besiktas formasi giydirelim,vede ilk 11e sokalim,Elvan da cok kosuyor..HAHAHa
Futbolda bazı kilit adamlar vardır arkadaşım bu adamlar bazen takımına gol atmaktan daha faydalı olurlar. Gayse deki hakan şükür örneğin. Son vuruşları konusunda hayatımda gördüğüm en kötü forvettir. Fakat karşı takımın defansını bozması, presi, boş koşularla diğer arakdaşlarının önünü açması gol atmasada attırması ile yıllarca gayse yi sırtlamıştır bu adam. Eğer dikkatli seyredersen nobrenin de bunların bir çoğunu yaptığını görürsün. Yine aynısını söylüyorum 1 gol atmış çalışan ve takımı sırtlayan nobrenin 12 gol atmış kale direğinin önünde bekliyen gökhan güleçten daha fazla faydası var bu takıma.
__________________
Sergen Yalçın: Ezeli rekabet artık bitti. Ne zaman ki Fenerbahçe, kaleye Alex'i koyup bizi yener, işte o zaman ezeli rekabet tekrar başlar.
blackwhite Ofline   Alıntı ile Cevapla