ALLAH AŞKINA sizler nasıl maç izliyorsunuz ?
Adam kaçırma onda,yerini kaybtme onda,topu oyuna sokamamak onda, top kaptırmak onda ve bu adam en sevilen beşiktaş oyuncularından biri oluyor.
runje 35 metreden kafayla gol yiyiyor o adamı kaçıran gökhan zan ile İ.toramanın suçu yok kaleci suçlu.Golden sonra Gökhan zan runje ji fırçalıyor..kendi suçunu bastırmak için..iyi bir takım oyuncusu Runje nin sırtını sıvazlar...hatırlayın Fevzi hatalı bir gol yediğinde ikinci yarı tüm beşiktaş takımı o golü çıkartmak için uğraşmıştı ve golün atan ilhan mansız formasını cıkarttığında altından fevzi nin forması vardı..
Bize böyle oyuncular lazım...Yok gökhan zan chelsea nın savunmasında oynarmış hırslıymış bunlar boş laf.
eğer arsenal bu oyuncumuza talipse ben sadece gülerim..
Tigana n ın yerinde olsam.Gökhan ı 18 kişilik kadroya almam.Pimi çekilmiş el bombabası...Toraman,gökhan zan beşiktak defansında olduğu sürece bu takımdan hayır beklemeyin..
benim starım srdar kurtuluş.Tek kelimeyle mükemmelsin..( sert faul sıfır sarı kart bruge maçı..Onun akıl dolu futbolunu islerken gerçekten büyük zevk alıyorum...
Vedat okyar Sanlı kaptan serdar ı beğenmiyor yetersiz görüyor ama gökhan a alkış tutuyor.
__________________ size verebileceğim tek şey GERÇEK daha fazlası değil................. |