Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2006, 14:41   #4
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Aralık 2006 Yengeç

Sevgili Yengeç burçları, bu ay özelliklede aralık ayında iş yerinizde bu güne kadar hiç olmadığınız bir şekilde aşırı yoğun olacaksınız. Perakende sektöründe, bir otelde, hazır yemek ya da restoran işletmeciliğinde çalışıyorsanız özellikle tatil döneminde fazlasıyla hareketli bir dönem geçirebilirsiniz. Sezondan etkilenen bir işte çalışıyor olmasanız bile aralık ayında uzun saatler boyunca çalışmanız gerekecek. Bu hayal kırıklığına neden olabilir çünkü arkadaşlarınızın katılmanız için size neredeyse yalvardığı kutlamalara elbette katılmak isteyeceksiniz. Kendinizi işe adamanın önemli faydaları da olacak. Hem şöhretli ve popüler bir isim yapacaksınız, hem de sorumlu üst düzey yöneticileri etkileyeceksiniz. Bu konuda en ufak
çabanız 2007'de büyük bir başarıya imza atmanıza neden olabilir ve sizi yılın ilk üç haftası boyunca idare edebilir. İş hayatınıza ait sorumluluklar, yıldız haritanızın iş çalışma evi olan altıncı evinizde on gezegenden altısının bulunması nedeniyle başka ihtimal görünmüyor. Yapmanız gereken işler ve bunları nasıl doğru bir şekilde yapacağınız zihninizi sürekli meşgul edecek. Haritanızın altıncı evine yeni giren ve Yay burcunda bulunan iyi şans ve hediyeler gezegeni Jüpiter, daha kapsamlı düşünmenizi sağlayacak ve başkalarının hayal bile edemeyeceği birçok yolla unvanınızı yükseltecek. Aslına bakarsanız, yapacağınız birtakım işlerin uluslararası etkisi bile olacak. Jüpiter maddi kazançları da peşi sıra getirir, para sayma makinesinin sesini sıkça duyacaksınız! Bazı organizasyonlar telefona bakan Resepsiyonistten, hissedarlara hitap eden ceo'ya kadar herkesi önemserler. Siz de çalıştığınız organizasyona büyük bir katkıda bulunacaksınız. İhtiyaç duyulmak iyidir. Böyle bir iş bulduğunuz için sevinmelisiniz, sevgili Yengeç burçları! Henüz iş bulamadıysanız bu ay beklediğiniz mucize karşınıza çıkabilir. 1995'ten bu yana Jüpiter ilk kez haritanızın iş evi olan altıncı evinize girdi. Bu cömert, hediyeler ve iyi şans gezegeni 17 Aralık 2007'ye kadar burada kalacak bu oldukça uzun bir zaman! Bu süre boyunca iş ile ilgili konularda şans sizden yana olacak, öncekinden daha iyi, üst bir unvana sahip olmak istiyorsanız 17 Nisan'daki yeniayı beklemeniz gerekecek çünkü ancak bu yeniay sizi zirveye taşıyacak güce sahip olacak. 20 Aralıktaki bu ayın yeniayı ise bir proje şeklinde yansımasını gösterebilir ve size deneyim kazandırabilir. Eğer işin sahibi sizseniz, bu ayın ve hatta bütün 2007'nin enerjileri sayesinde ürün ve hizmetleriniz toplum güzünde popüler olacak ve bu da cebinize daha fazla nakit girmesini sağlayacak. İşinizdeki çalışma koşulları da bu ay mükemmel olacak. Şarkı mırıldanarak neşeli bir şekilde etrafta dolaşacaksınız, zihniniz üretken ve odaklanmış olacak. Etrafınızdaki insanlar bu ay bunu nasıl başardığınıza hayret edecek ve bunu size sürekli soracaklar! 5 Aralıktaki dolunay civarında yeterince dinlenmeye ve ayrıca beslenmenize dikkat edin, aksi takdirde enerjiniz tükenebilir.
Para konusundaki sıkıntılarınız uzun vadeli bir probleminizdi, fakat bu ay elinize geçecek para sayesinde biraz rahatlayacaksınız. Bu yıl para harcarken geçen seneki gibi dikkatli davranmak zorunda olmak istemeyebilirsiniz, neyse ki bu durum geçici. Bütçe konusunda bir şeyler öğreniyorsunuz ve hatta bir sihirbaz gibi konunun üstesinden gelebilecek ve buna siz bile şaşacaksınız. Kariyer konusunda dikkatinizi çekmek istediğimiz bir günümüz daha var. Çok daha önceden sözünü ettiğim 20 Aralık gününden çok daha farklı bir gün bu gün. Dikkatinizi çekmek istediğimiz gün daha erken bir tarih, 11 Aralık günü. Mars sizin haritanızın en yüksek noktasındaki şöhret evinin yöneticisidir ve bu sözünü ettiğimiz güne Jüpiter ile Mars'ın iki yılda bir gerçekleşen buluşmaları denk geliyor
. Bu yılın başlarında herhangi bir yaralanma geçirdiyseniz fizik tedaviye gidiyor olabilir ve bunda da ulaşmanız beklenen aşamaya başarıyla gelebilirsiniz.
Programınıza 20 Aralıktaki yeniayın hemen sonrasında başlayın çünkü bu gün doktora, diyetisyene ya da bir Antrenör’e danışmak için yılın en iyi zamanı olacak. Bu günlerde sizinle bireysel olarak da ilgilenebilirler. 1 Ocağa kadar beklemeyin, aksi takdirde yakında kapanacak ve bir yıl boyunca da bir daha açılmayacak olan bu kapıya yetişemeyebilirsiniz. Haritanızın bu evi aynı zamanda evcil hayvanları da yönetir, evinizde beslediğiniz bir hayvanınız varsa bu küçük arkadaşınız için onu şımartacak bir şeyler alabilirsiniz. Onların da duyguları vardır ve kendilerine özel ilgi gösterilmesine bayılırlar.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla