Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2006, 14:47   #9
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sevgili Akrep burçları, Aralıkla beraber özelliklede bu ay parayı kendinize mıknatıs gibi çekeceksiniz ve bu eğilimin en iyi tarafı ise bu gördüğünüzün gelecek yıl sizi bekleyen kârlı yılın sadece küçük bir işareti olarak da kalmayacak. Para bakımından son on yılın en iyi yılı sizi bekliyor. Geçen ay kasım sonunda genişleme gezegeni Jüpiter sessizce Yay burcuna yani sizin yıldız haritanızda çalışarak kazandığınız parayı yöneten bölgeye geçti. Nadir yaşanan bu durum en son 1995 yılında gerçekleşmişti. Jüpiter burada tam bir yıl boyunca 17 Aralık 2007'ye kadar kalacak. Bütün bunlar şimdi ve gelecek aylarda çok çalışmanızın karşılığını alacağınız anlamına geliyor. Pek çok göksel ve ruhsal varlık Jüpiter ile bir araya gelip özel bir kutlama yapacak ve siz de bu muhteşem olayla birlikte önünüzdeki senenin kısa bir özetini göreceksiniz. Yıldız haritanızın küçücük bir bölümünde bu kadar çok sayıda gezegen görmeyeli uzun yıllar olmuştu. Merkür (haberler), Mars (eylem), Pluto (güç), Jüpiter (maddi genişleme), Güneş (etkin kişilerden ayrıcalık görmek) ve 20 Aralıktaki yeniayın hepsi birden Yay burcunda toplanıyor. Yay dünya çapında bir burçtur, o nedenle yabancı ülkede bir yatırım, yatırımcı ya da proje şansınızın önemli bir parçası olabilir. İhracat ya da ithalat yapabilir, uluslararası dev bir anlaşmada yer alabilir ya da yayımcılık ve medya ile ilgili çok büyük bir projede çalışabilirsiniz. Venüs belirli koşullarda maddi kazanç getiren başka bir gezegeniniz ve çalışarak kazandığınız aynı ikinci evi ziyaret edecek olsa bile 11 Aralıktan sonra burada daha fazla kalamayacak. Yine de bu kadar çok gezegenin aynı anda para evinizi aydınlatması olağan dışı bir durum. Gezegenlerin yan yana gelip enerjilerini birleştirmesine kavuşum denilir ve tüm astrolojik olaylar içinde en güçlüsüdür. Tüm bunlar, yeni gelir kaynakları yaratma yeteneğinizin bundan iyi olamayacağını, sunumlar yapmanız, yeni iş pozisyonlarına başvurmanız, zam istemeniz ve gelirinizi artırmak için elinizden geleni yapmanız gerektiği anlamına geliyor. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız şimdi daha fazla iş elde alabilirsiniz. Başkaları için çalışıyorsanız patronunuzu daha yüksek bir maaş hak ettiğinize ikna edebilirsiniz. Şirketinizin bütçesi ne olursa olsun yıldız haritanız sizi kaybetmek istemeyeceklerini gösteriyor.
Paranoya yapmadan yaşamaya bakın. Ayın başında ve sonunda aşk en parlak halinde sizin üzerinizde olacak. Aybaşında Mars cazibenizi artırdığından çok özel bir Ay bu ayın sonu ise yeni bir yılı yabancı bir ülkede kutlama şansınızdan dolayı unutulmaz olacak.
Sorumluluklarınızdan dolayı uzak bir ülkeye uçma şansını bulamazsanız, Oğlak burcundaki Venüs, kısa seyahatleri bile lüks ve zevkli hale getirecek. Seçeneklerinizi araştırın zira bayılacağınız şeylerle karşılaşacaksınız!
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla