Alıntı:
| che_chen´isimli üyeden Alıntı
mantıksız! ve ne alaka bu forum Beşiktaş sorunlarının tartışıldığı bir forum.Bu tip siyasi içerikli ve ipe sapa gelmez savlarla ortalığı bu şekilde politize etmenin ne anlamı var? bu tip tartışmaların yeri maalesef burası değil.
lütfen bu lüzumsuz tartışmayı sürdürmeden modlardan birisi bu topiği kilitlesin? |
Arkadaşım.
Yazıdığm konu nasıl siyasi ve politik içerik içeriyor anlamadım.Atatürkün düşüncelerinin neresini siyasi içerik olarak algılayabiliyorsun.
Benim düşüncemi yanlış anlayanlardan veya düşüncemi yanlış ifade ettmemden dolayı istemeden bazı arkadaşlarımı üzmüşşem bir üstte onlardan özür diledim.Olayın bu şekilde değişik boyutlara taşınacağını doğrusunu isterseniz düşünmemiştim.
Onlardan tekarar özür dilerim.
Fakat sende yazılanı hemen politik içerik taşıyor diye damgalama ,futbol haricindeki yaşam içinde istesen de istemesende çevren politika ile çevrelenmiş durumda.Bu kadar siyasetten uzak bir yazıyı bile o anlmalara çekmen hoş değildi.
Bir tek konuda haklısın.
BU FORUM POLİTİKA YAPMA YERİ DEĞİL.
BENDE ASLA YUKARIDAKİ YAZILARDA POLİTİKA VE SİYASİ PROPAGANDA YAPMADIM.BUNUDA BÖYLE BİL.
MADEM BEŞİKTAŞ TARAFTARIYIZ BİRBİRİMİZİ KIRMAYALIM VEDE ARAMIZDA KIRGINLIĞA YER OLMASIN
ANLAŞTIKMI CHE CHEN DOSTUM.