Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2006, 19:39   #16
kyros06

kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Topunuzun .....

once sunu sölim gayseye 1 febeye 2.ikisinden de tiksinirim gayse savunuculugu yapmıyorum ama aziz yıldırım denen haysiyetsiz kişilik basını medyayı öyle güzel eline almıs oynatıyor ki ne acılan pankart bi tv de dogru düzgün konu oluyor ne de bi kac gazete dısında gündem de kalıyor.Ama bizim stadımızda dışarıda bile olabilecek,olan kimsenin engelleyemedi kavga sorası biri rahmetli oldu adımızı katile cıkardılar.Bir sürü pankartımız kapılardan dondu.Ama bu ******** azize ve yaltakcıları karıköyde pkk gibi bi grup kurmuslar istediklerine hakaret istediklerine küfür istediklerine kendi salak beyinlerine gore alaylama yapıp duruolar.Ve bu cok afedersiniz o. basında ses seda cıkarmıo.Ee iyi basın ben şimdi senin anana avradına azizeye o mal taraftarına küfür edince ben mi sucluyum ! cts gecesi eger allah korusun ordaki takım BJK olsaydı canımı da kaybedicemi bilsem orda katliam cıkarırdım !! Ama sonra suclu ben olurdum.fener hakkaten cok ********sin.3 mayıs da öyle temiz bi sopa yiyiceksin ki kupayı almasak bile finali unutulmıcak !!! hem dayak var hem kupanın sapı
kyros06 Ofline