Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2006, 04:17   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Kayserispor'dan Beşiktaş'a kınama..!!!

Kayserispor Kulübü, bazı futbolcularının transfer edileceği dedikodusunu yaydığı gerekçesiyle Beşiktaş'ı kınadı.
Kayserispor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, bazı futbolcuların Beşiktaş'a satılacağı yolundaki açıklamanın tamamen asılsız olduğu ve maç öncesi futbolcuları olumsuz etkilediği belirtilerek, şu görüşlere yer verildi:
''Bir Beşiktaş yöneticisinin onlara oyuncu satacağımız yolundaki açıklamaları, tamamen asılsızdır. Bu açıklama maç öncesi futbolcularımızın kafasını karıştırmak ve performansımızı olumsuz etkilemek için kasten yapılmaktadır. Etik olmayan bu davranış biçimi, her oynadığımız büyük maçlar öncesi basın da kullanılarak yapılmaktadır. Bu tarz davranışların sportmenliğe ve centilmenliğe yakışmadığı, kulüpler ve kurumlar arasında gerginliğe neden olduğu açıktır. Bu davranışları gösterenleri bir kez daha kınıyoruz.'' Açıklamada, Kayserispor'un hedefleri olan bir kulüp olduğu, buna yönelik oyuncu transfer etmeye devam edeceği, başarılı futbolcularını da bırakmayı düşünmediği vurgulandı.
Bazı gazetelerde, Kayserisporlu Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transfer edileceği, Kayserispor'un, talibi çok olan Topuz'un transferi konusunda Beşiktaş'a öncelik tanıyacağı yönünde haberler yer almıştı
kaynak http://www.kartalhaber.com/haber.php?haber_id=10027
  Alıntı ile Cevapla