Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2006, 04:28   #61
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Leverkusen hırs dolu..!!!

UEFA Kupası B Grubu 2. tur son maçında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bayer 04 Leverkusen maç hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Bayer 04 Leverkusen Teknik Direktörü Michael Skibbe, "Beşiktaş güçlü bir takım ama yenmekten başka şansımız yok" dedi.
UEFA Kupası B Grubu 2. tur son maçında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bayer 04 Leverkusen maç hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Maçın oynanacağı Bay Arena stadının yakınındaki antrenman sahasında Michael Skibbe yönetimindeki antrenman yoğun yağmur yağışı altında geçti. Futbolcuların hırslı olduğu çalışma düz koşu ile başlayıp taktik antrenmanla devam etti.
BEŞİKTAŞ ÇOK GÜÇLÜ AMA TEK ŞANSIMIZ YENMEK
14 Aralık'ta Bay Arena stadında Beşiktaş ile karşılaşacak Almanya'nın köklü kulüplerinden Bayer 04 Leverkusen Teknik Direktörü Michael Skibbe, Beşiktaş'ın çok güçlü bir takım olduğunu belirtti. Tigana'yı da yakından tanıdığının altını çizen Skibbe, "Bu maç her iki takımında UEFA kupasındaki kaderini belirleyecek. Final havasında geçeceğini tahmin ettiğimiz bu maçta galibiyetten başka şansımız yok. Beşiktaş'a bir üst tura çıkmak için galibiyetin yanı sıra beraberlik de yetiyor ama bizim için kesin olarak galibiyet gerekiyor. Takımıma güveniyorum. Sahaya galibiyet için çıkacağız" dedi. Maçtan önce bir hazırlık antrenmanı daha yapacak olan Bayer 04 Leverkusen takımı 13 Aralık'da maçla ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek.
Bay Arena stadında oynanacak maç 14 Aralık Perşembe günü yerel saatle 20.30'da başlayacak.

Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA