Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2006, 08:38   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Umuda yolculuk

Umuda yolculuk Click the image to open in full size.Beşiktaş, UEFA Kupası’nda kaderinin belli olacağı Leverkusen maçı için bugün Almanya’nın yolunu tutacak. Siyah-Beyazlılar’ın eksikleri var ancak güveni tam. 12.12.2006
Köln’e uçacaklar
Sezona Avrupa Kupası’nda büyük hedeflerle başlayan ancak Tottenham ve Dinamo Bükreş yenilgileriyle sarsılan Beşiktaş, kader maçı için Almanya’ya gidiyor... Bayer Leverkusen ile perşembe günü oynanacak karşılaşmada UEFA Kupası’ndaki geleceğini belirleyecek olan Kara Kartallar, bugün Sabiha Gökşen Havalimanı’ndan saat 15.00’te özel uçakla Almanya’nın Köln şehrine uçacak. Siyah-Beyazlılar, Intercontinental Otel’de konaklayacak.

Soğuk hava uyarısı
Siyah-Beyazlı ekipte zorlu karşılaşma öncesinde eksikler can sıkıyor. Kafilede kırmızı kart cezalısı İbrahim Akın’ın yer almayacağı açıklandı. Ayrıca sakatlıkları bulunan Gökhan Zan, Matias Delgado ve Mustafa Doğan’ın da Almanya’ya götürülmeyeceği bildirildi. Bu arada Beşiktaş’ı Almanya’da bekleyen soğuk hava nedeniyle futbolcuların dikkatli olması istendi. Maç günü Leverkusen’de havanın yağışlı ve 2 derece olması bekleniyor.

Orhan YILDIRIM
  Alıntı ile Cevapla