Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2006, 09:07   #11
sinansal

sinansal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

AGZINDAN BAL AKIYOR

Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya nede olsa eziklerin formasini giymis , bence hicbir faydasi olmadi ve olmayacakta cünkü onun akli hala eziklerde..bazi arkadaslar diyorlarki gol atmasi önemli degil cok mücadele ediyormus o arkadaslara soruyorum mücadeleye kac puan veriyorlar....eger cok kosuyor cok mücadele ediyorsa ozaman tigana onu önlibero veya defans falan oynatsin cünkü forvrt oynayan adamin tek görevi vardir GOL ATMAK bunun altini ciziyorum....hele arkadasin birisi son 10 yilda gelmis en iyi oyuncu diyor o arkadasa soruyorum bir cirpida bir ezige karsi bizim evladimiz olan ilhani , pascali , erturulu , sifoyu ve daha nice kartallari silip atti hatirlayananlar bilir besiktasimiza nartollo gelmisti arjantinli topa vurmasini bile bilmiyordu o bile nobre denilen futbol cahilinden daha faydali oldu BESIKAS imiza....
mücadeleye puan verilen bir lig de yildiz olur nobre ama bize gol lazim GOOOLLLLLLL puan farki 8 oldu hatirlatayim
**ARKADAS SENI COK SEVDIM, VALLA DEDIKLERINE AYNEN KATILIYORUM, VEDE SENIN GIBI GERCEKLERI GØREN TARAFTARLARA COK SAYGI DUYUYORUM..,

** YA ARKADAS NERDEN CIKTI BU NOBR SEVGISI ANLAMADIM YAA,, YAKINDA NOBRE HAYRANLIGI PASCALi GECICEK,, HAYRET VALLA !!!!

**CHELSEA BILE GOL ATMIYOR DIYE SHEVCHENKOYU YEDEK OYNATMAYA BASLADI, BIZ ISE HALEN NOBRE`NIN ESSEK GIBI KOSMASINA HAYRANIZ**

Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim,
(I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom)
sinansal Ofline   Alıntı ile Cevapla