Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2006, 20:42   #1
ayduranumut
 
ayduranumut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
yorumsuz!Bir yöneticimiz(malesef)

1-Tarih 09-04-2006(15 gün önce)
Sinan Vardar, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, futbolun yönetimini profesyonel kişilere bırakmak gerektiğini vurgulayarak, ''Ben bu söylemimle kimseyi hedef almıyorum. Bunu Türkiye'deki tüm kulüplerin yapması gerekir. Futbolu artık futbolu iyi bilen, futboldan gelmiş profesyonel kişilere bırakmalı, yöneticiler de futboldan elini ayağını çekmeli ve kulüp işleri ile ilgilenmeli. Aksi takdirde yönetim içi çekişmeler devam eder'' diye konuştu.
Yöneticilerden ve işadamlarından futbol adamı olamayacağını öne süren Vardar, ''Bizde de artık çok iyi bir futbol adamı bulunup, sivillerin Ümraniye'den elini ayağını çekmesi gerekiyor. Ben sistemi tartışıyorum, yoksa kimseyi hedef almıyorum. Artık uzun vadeli planlarımızı hayata geçirebilmek için, profesyonel kişilerle çalışmalıyız. Bütün gelişmiş kulüpler bunu yapıyor'' şeklinde konuştu.
Vardar, kendisine herkesin (Sen futbolu çok iyi biliyorsun neden bu işin başına gelmiyorsun) dediğini hatırlatarak, ''Benden de profesyonel futbol adamı olmaz, çünkü ben işadamıyım. Bana (gel bu görevin başına) deseler kesinlikle kabul etmem'' dedi
2-Tarih 24-04-2006(15 gün sonra)
Vardar, Beşiktaş'ın önümüzdeki yılın kadrosunu hazırlaması gerektiğini belirterek, ''Görünen köy kılavuz istemiyor. Bu takımda geniş bir revizyon gerekiyor. Geleceğe dönük iyi oyuncular almak lazım. Günü kurtarmak için değil, 5 senelik program yapılması gerekiyor. 2-3 de tecrübeli, iyi yabancı oyuncu transfer etmeliyiz. Bu konuda yetkili arkadaşlar mutlaka çalışıyorlardır'' diye konuştu.
Şampiyonluk yarışından erken kopmalarının ardından, bu sezon için hedeflerinin UEFA Kupası'na katılmak olduğunu kaydeden Vardar, ''UEFA Kupası'na katılmayı da sağladık. Takımda birçok oyuncu gideceğini söylüyor. Gazetelerde sürekli oyuncu transferi haberleri yer alıyor. Bu tür olaylar oyuncuları ve performansımızı etkiliyor. Ayrıca şansızlıklar yaşıyoruz. Sivasspor karşısında dün iyi oynadık, ancak golü bulamadık. Gol atamayınca maçı yitirdik. Artık önümüzde Fortis Türkiye Kupası'nda final maçı var. Final maçında Fenerbahçe'yi yenerek taraftarımızı bu sezon için sevindirmek istiyoruz'' dedi.

''CORDOBA 1 YIL DAHA KALMALI''
Sinan Vardar, son haftalarda yediği gollerle eleştirilen Kolombiyalı kaleci Cordoba'nın ise 1 sezon daha kalması gerektiğini söyledi.
Cordoba'nın uzun zamandır Beşiktaş'a hizmet ettiğini ifade eden Vardar, ''Cordoba hem kaleci olarak, hem de insan olarak iyi biri. Kolombiyalı kalecimizin 1 yıl daha kalıp yanındaki kalecileri yetiştirmesi gerekiyor. Kendisi Türkiye'yi çok seviyor. Hatta daha sonra Beşiktaş futbol okulunda kaleci yetiştirebilir'' dedi.
ayduranumut Ofline