Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2006, 14:39   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kocasının Sırrı Şok Etti

İngiltere’de bir kadın 6 yıllık ''mükemmel'' kocasının başka bir kadınla evli 10 çocuklu bir tacizci olduğunu öğrenince hayatının şokunu yaşadı. 6 yıl önce bir internet çöpçatan servisi aracılığıyla tanıştığı Will Jordan’a sırılsıklam aşık olan Mary Turner Thomkinson çok geçmeden''hayallerinin erkeği''yle evlenmişti...


Fakat her şeyiyle çok beğendiği kocasının tek kusuru vardı: Jordan rutin aralıklarla ortadan kayboluyordu.

Bir süre sonra bu durumdan rahatsız olan Thomkinson kocasına neden eve gelmediğini sordu. Bunun üzerine Jordan CIA ajanı olduğunu ve görevi gereği sürekli gezdiğini söyledi. Kocasının cevabı üzerine hareketlerini sorgulamayı bıraktığını belirten Thomkinson sözlerine şöyle devam etti: ‘Çok gizli bir görevi olduğunu ve hayatını tehlikeye sokmamam için bu gerçeği kimseye söylememem gerektiğini tembih etti. Ona inanmıştım.

‘2. çocuğumuzun doğumundan sonra CIA’den ayrılmak istediğini söyledi ve bütün paramı sömürmeye başladı. İşte o günlerde aldığım şok haberle yıkıldım. Polis beni arayarak kocamın nişanlısının kredi kartını izinsiz kullanırken yakalandığını söyledi. Bu haberden sonra onunla ilgili tüm gerçekler su yüzüne çıktı.

Senelerdir başka bir kadınla daha evli olan kocamın dört ayrı kadından 10’un üzerinde çocuğu olduğunu ve hepsinden kötüsü 9 yaşındaki bir kızı taciz etmekten hüküm giydiğini öğrendim’.

Thomkinson inanılmaz yaşam öyküsünü anlatacağı bir kitap yazacağını da sözlerine ekledi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla