Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-12-2006, 18:35   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"En büyük hayalim Milli Takım"

"En büyük hayalim Milli Takım"

Hollanda 1.Lig ekiplerinden NEC Nijmegen'de forma giyen gurbetçi futbolcu Muslu Nalbantoğlu en büyük hayalinin Türk milli takımı forması giymek olduğunu söyledi.
6 yıl Hollanda'nın ünlü Ajax kulübünde futbol oynayan ve geçirdiği sakatlığın ardından 2 sezon önce NEC Nijmegen'e transfer olan savunma oyuncusu, Raşit Çetiner döneminde üç kez çağrıldığı Ümit Milli Takıma çağırıldığını belirterek, "Forma şansı bulamasam bile milli takım kadrosunda yer almak benim için büyük mutluluktu" dedi.
22 yaşındaki gurbetçi oyuncu, Almanya dışında ülkelerde forma giyen Türk oyuncuların gözden uzak kaldığını ifade ederek, "Elimizden tutan olsaydı şimdi daha iyi yerde olurduk. Hollanda'da çok sayıda Türk genci futbol oynuyor. Ama bizlerin şansı Almanya'da futbol oynayan Türk gençleri kadar yok. Türkiye Futbol Federasyonu daha çok Almanya ile ilgileniyor" ifadelerini kullandı.
Hollanda 1. Ligi'nde 59. maçına hafta sonu Nijmegen'in 2-0 kazandığı Utrecht maçında çıkan Muslu Nalbantoğlu, "Ay-yıldızlı formayı giymek büyük gurur. Ben de o günü hep bekleyeceğim. İnşallah böyle bir mutluluğu tekrar yaşarım" şeklinde konuştu. Muslu Nalbantoğlu'nun mukavelesini 2008 yılına kadar uzatan NEC Nijmegen, Hollanda Ligi'nde 9. sırada yer alıyor. Gurbetçi futbolcu, Hollanda 1. Ligi'nde Uğur Yıldırım'la birlikte forma giyen 2 Türk oyuncudan biri durumunda.

12.12.2006 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla