Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2006, 00:23   #58
sonatcan
Banned

sonatcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
tthotht´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ama arkadaslar bıseyı unutuosunuz burak 19 yasında dah we antalyada ya forwet yada forwet arkasında oynuodu yanı bız onu sag kanat ıcın transfer etmedık o da yawas yawas ogrenıo kanat oyuncusunun yapması gerekenlerı hucum oyuncusu oldugu ıcın hucumda daha cok enerjı harcıyo we gerı donemıo ama zamanla bunu asacagına ınanıorum
ezık tuncay da ılk kez sol tarafta oynadgnda bu sorunla karsılasmadı we daha yenı yenı ogrenıo kanat oynamasını o yuzden burak a bıraz zmn tanınmalı
alı ye gelınce oldum olası sewemedım kendısnı belkı ıbonun elmacık kemıgını kırdıgı ıcn ama ne bılıyım besıktas forması hanı ustunde durur yakısır ya bn bı turlu yakıstıramıorum bjk formasını kndsne bnce alı brz sınırlı oldugundan ılk onbır baslarsa takımı cok yalnız bırakabılır o yuzden alıden anca yedek olur we sonradan gırıp faydalı olabılır bunuda son maclarda gosterdı BNCE
kisilik olarak ben de sevmem ali yi ama kutsal besiktas formasini terlettigi icin saygim var.. son kayseri macinda ikinci golu atip rahatlatmasa takimi.. mac karambole ki biz bunu hep yapiyoruz yani son dakika goleri ve kaybolan puanlar.. mac 1-1 bitse o moral bozukluguyla UEFA sansimiz azalirdi diye düsünüyorum.. Biz Ali oynasin derken Burak kötü diye degil Ali daha uygun diye tercih ediyoruz.. Gayet tabi aksini düsünenler de olacaktir saygim var.. Yani Burak banko oynar Ali onun yedegi olur diyorsaniz, biraz bekleyin ve görün derim..

kartalkalin..