Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2006, 16:25   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow İstersen Ben Teknik Direktör Olayım..!!!

Fanatik Gazetesi yazarı İsmet Tongo'nun bugünkü köşe yşazısında Beşiktaş'ta yaşanan perde arkası gelişme yazıyor;

Click the image to open in full size.
21 puanı ben mi kaybettim?

Dünyanın hangi ülkesine giderseniz gidin, 21 puan kaybetmiş bir teknik direktörün daha devreye varmadan görevine son verilir ve yollanır. Dahası da var. O teknik direktörün çalıştırdığı kulübün yönetim kurulu için de "Kalsın mı, gitsin mi?" tartışması açılır. Biz böyle değiliz. Gerets 21 puan kaybetmiş, biz hâlâ tartışıyoruz. "Kalsın, başarılı hoca" diyoruz. Başarılı hoca da, ne yapmış, bunu bana kimse söylemiyor. Bir kesim diyor ki, "Geçen yıl şampiyon yaptı." Başka bir kesim ise, "Gençleri oynatıyor, takımda babacan hali ile uyum sağlıyor" diyor.
Be hey millet! Bunları söyleyenlerin hepsi yalan konuşuyor. Galatasaray geçen yıl şampiyon oldu ama, bu şampiyonluğu Fenerbahçe'ye borçlu. Son 16 dakikada gol atamayan bir takım, elbette arkasından gelene şampiyonluğu hediye eder. Gerets nasıl şampiyon oldu bilemiyorum. Gençler konusuna gelince... Herkes diyor ki, "Altyapıdan adamlara çok şans tanıyor." Altyapıdan adamlara şans tanıyan Gerets değil, yönetim baskısıdır. Geçen sene Arda'yı yolladı, bir iki genç daha gitti. Bu mevsim başı "Arda'yı istemem, 1 yıl daha kalsın" dedi. Yönetim bastırdı, zorla Arda'yı getirdi. İyi ki de getirmiş. Geçen yıl Mehmet'i oynatıyordu, Mehmet ortada yok. Keza Oğuz, Serhat ve Aydın da. Bu nasıl genç oyuncuları takımda oynatmaktır, söyleyin bana. Sonra diyorlar ki, 'mert adammış, babacan tavırları varmış.' Şu futbolcular bir çıkıp anlatsa, hani varya hepsi roman olur roman. Uzatmayalım... Sadece Galatasaray'ın değil, Fenerbahçe'nin başındaki Zico varya, onun karnesinde eksi 14 puan var. Bir de şu Tigana'ya bakalım. En garip olanı da o. 22 puan kaybı var, hâlâ "2 adam isterim, 3 adam isterim" diyor.
Murat Aksu kırılmasın, ondan izinsiz bir şey yazacağım. Tigana, transferin başlarında Murat Aksu'ya demiş ki, "Bana 2 ya da 3 adam daha alın." Murat Aksu suratına bakarak, "İstersen sen gel buraya ben senin yerine teknik direktör olayım, oh ne rahat gel de iste." Murat Aksu haklı, böyle bir şey olur mu? Puan kaybettikçe 2-3 adam isteyerek dayatıyorlar. Sonra da Ricardinho gibi bir adamı da yedek kulübesinde oturtuyorlar. Hepsinin anlayışına kurban olayım.
Gerets'e son sözlerim şu: Sezon sonuna kadar kalacağına inanıyorum. Ama bana kalırsa 1 dakika tutmam, bir oynattığı futbolcu iyi oynadı mı, ertesi hafta takımda yok. Kafasına 1-2 tane adam takmış, onlarla ligi bitirmeye çalışıyor. Yanlış yapıyor, kendi kuyusunu kendi kazıyor.
Haberi olsun 21 puanı ben kaybetmedim, o kaybetti. O kaybettiği için de konuşma hakkı bizimdir.
kaynak :: Kartalhaber.com ::
  Alıntı ile Cevapla