Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2006, 16:44   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Yine Brezilya! Yine adam kaçırma!

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Espanyol'da forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Jonatas'ın babası, Brezilya'da kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldı.
Futbolcu ailelerinin fidye amaçlı kaçırılmalarıyla sık sık gündeme gelen Brezilya'da bu tür vakalara bir yenisi daha eklendi. La Liga'da Espanyol takımında top koşturan Brezilyalı orta saha oyuncusu Jonatas'ın babası Lourenco Domingos, Ceara Bölgesi'nin kuzeydoğusundaki Fortaleza'da kimliği belirsiz üç kişi tarafından kaçırıldı.
Espanyol Kulübü, yaptığı bir açıklamayla olayı doğrulayarak, Jonatas Domingos olayı gerçekleştiren insanların ne istediklerini öğrenmek istediğini belirtti ancak henüz herhangi bir gelişme olmadığını vurguladı.
Ünlü oyuncu Jonatas'ın Espanyol'un bugün Barcelona'da Avusturya Vienna'yla oynayacağı UEFA Kupası maçında forma giymesi bekleniyordu ancak yaşanan olay üzerine Brezilyalı oyuncunun acilen ülkesine döneceği ifade edildi.
Bu arada, yetkililerden edinilen bilgiye göre, bu yıl içerisinde Ceare Bölgesi'nde kaçırılan kişi sayısının 20 olduğu belirtildi.

13.12.2006 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
  Alıntı ile Cevapla