Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2006, 23:12   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow FIA'dan Schumacher'e ödül..!!!

Dünya Otomobil Federasyonu (FIA), Monako'da düzenlenen ödül töreninde, motor sporlarına katkılarından dolayı Michael Schumacher'e FIA Altın Madalyası'nı verdi.

16 yıllık kariyerine Formula 1'de 7 dünya şampiyonluğu sığdıran ve sayısız rekora imza atan Schumacher, başarılarının arkasında her zaman kendisi destekleyen insanların olduğunu söyledi.

Monako Spor Klubü'nün Salle des Etoiles salonundaki törende Schumacher ödülünü, FIA Başkanı Max Mosley ve Formula 1 İdari Başkanı Bernie Ecclestone'un elinden aldı.

Schumacher'in geçmişte benzeri olmayan ve gelecekte de belki bir daha ulaşılamayacak bir kariyere sahip olduğunu belirten Mosley, "Pistteki olağanüstü başarılarına ilaveten, Michael yol güvenliği konusundaki tüm çalışmalarıyla bize büyük katkıda bulunmuştur" dedi.

Eccleston da Schumacher'in bir "süper star" olduğunu söyledi. Ecclestone, "Michael'ın başarıları herşeyi anlatıyor. Bu konuda daha fazla konuşmaya gerek yok. Fakat bu başarıların anlatmadığı birşey daha var ki, o da Michael insani yönü. Kendisini destekleyen gercekten hoş bir ailesi var. Şanslı biri. Kendisine gelecek için en iyi dileklerimi sunuyorum" diye konuştu.

Bu arada gecede Formula 1'in en genç çifte şampiyonu olan Fernando Alonso da ödül aldı. 25 yaşındaki İspanyol pilot yaptığı konuşmada, "Bu benim Renault adına çıktığım son resmi organizyon.

Hem sürücüler hem de markalar klasmanında ikinci kez gelen çifte şampiyonluğun ardından bu harika işbirliği sona erecek. Renault'daki kariyerimden dolayı kendimi çok mutlu hissedoyrum. Şimdi yeni bir döneme başlıyorum" dedi.
  Alıntı ile Cevapla