Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2006, 10:52   #432
Jcole

Jcole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şimdi herkes aynısını söölüyordur içinden ama, sağda ali solda İ.akın olsaydı, bunlar paramparçaydı. Hele hele sağlam bir Delgado'nun olduğu yerde, aman yarabbi...

Adam Baki'nin artık disiplinden koptuğunu görmüş, basın toplantısının tamamını ona ayırmış resmen. İ.Kaş'ı oyuna alacaktım diyor artık, siz düşünün...

Burak sadece, Ali'nin iyi bir yedeği olur şu an, Ali eski formunu yakalamak üzere, süperdi, yeri olmasa bile. Zaten 15 dk. Burak orayı koridora çevirtti.

Burada da şunu gördük ki, kadromuz dar arkadaşlar. Adam elindeki kadroyu birbirine alternatif yapmaya çalışıyor ama buna da oyuncu kaliteleri müsaade etmiyor. Dünkü maç bir gerçeği de dank diye vurdu ki : Defans bir tecrübeli eleman istiyor.

Umarım Runje bu maçta güven tazelemiştir. Penaltıyı da çıkarttı. AAA, yok aslında suçlu "Niye penaltıyı sektirir ki" dimi!!!hahhaha, neyse, sağlık olsun.
Ben böyle elenmelere alıştım artık. Yine de takımın iyi oynadığını düşünüyorum.

Maalesef tecrübe ve oyuncu eksikliği bizi yaktı fakat, oynanan oyun ve mücadele beni heveslendirdi. Bireysel olarak eleştirilen bazı oyuncuların bu maçtaki performansları ile göz doldurması sevindirici bir diğer gelişmeydi.
Jcole Ofline