Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2006, 15:10   #44
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Jcole´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel kardeşlerim, siz akıl bali olduğunuzda gördüğünüz tek şampiyonluk Luce olduğu için böyle konuşuyorsunuz. Siz ne Gordon dönemini fiiilen hatırlarsınız ne de Daum. Hele hele yaşananları, olayları hiç bilmezsiniz, daha o zaman okuma yazmanız yoktu.
Bir Gordon dönemi, çok sancılı yılların sonucudur. Seba'nın dirayetinin bir sonucudur. Neler dendi o adam için. Yaptığı transferler için. Seba'ya ne hakaretler edildi o dönemde bile...
Fakat o duruşunun sonucunda, 3 seneye ambargo koyan, nağmağlup şampiyon olan bir takım yaratıldı. Takım ha deyince olmaz, zamanla olur.

Burada yazı yazan aklı selim insanlar, bu dönemleri yaşamış insanlar. Sizlerin gençliğinizden dolayı fevriliğinizi anlıyorum ama eğer şu an değişiklik yaşanırsa, bir seneyi daha heba ederiz. Hiç yoktan, 2 sene öncesine dönün bakın.
Belirli durumda, belirli koşullar sağlandığında başarı gelir. Her zaman aynı durum ve koşullar yaratılabilir die bir durum yok. Siz bu adamı isterken, geri planda kaybedeceklerinizi en fazla da zaman ve parayı düşünün. Bu çığırtkanlığa da artık son verin lütfen.
sen rahat ol...daum zamanını da gordon zamanındaki şampiyonluğuda biliriz...
  Alıntı ile Cevapla