Alıntı:
Jcole´isimli üyeden Alıntı
EĞER BÖYLE DÜŞÜNÜYORSAN Kİ DAHA ÖNCE DE BUNA BENZER SÖYLEMLERİN OLDU, BIRAK BU TAKIMI ARKADAŞIM.
BU TAKIM VE TARAFTARININ İLK DÜSTURUDUR. "DİĞERLERİ" GİBİ OLURSAK "DİĞERLERİNDEN" NE FARKIMIZ KALIR!! O ZAMAN BEŞİKTAŞLILIKTAN NASIL BAHSEDEBİLİRSİN!!
BAK BU BİR YORUM DEĞİLDİR. SENİNKİSİ BİR YORUM DEĞİLDİR. DÜPEDÜZ BU TAKIMIN TARAFTARI OLMAYA SEBEB ŞEREF, DÜRÜSTLÜK,TEMİZLİK,DOĞRULUK İLKELERİNE SAYGISIZLIKTIR. HİÇ BİR BEŞİKTAŞ TARAFTARI O KİRLİ OYUNLARIN İÇİNDE OLUNMASINI TEKLİF DAHİ ETMEMELİDİR. EDEMEZ DE!!
LÜTFEN GÜZEL KARDEŞİM, BU MANTIĞI YA SÖK AT KAFANDAN, YADA BU TAKIMIN TARAFTARLIĞINI BIRAK!!! BU KADAR AÇIK VE NET!!! |
J-cole senin kimsenin beşiktaşlı olup olmadağını sorgulama hakkın yok Kimseyede fikrinden dolayı besiktası bırak deme hakkın hiç yok !!! Arkadaşım sinan engini i isteyebilir buna karşıysan fikrini belirtirsin veya saygı duyarsın cevap yazmazsın ama sen fikre değil şahısa cevap veriyorsun bu tarz mesajların çogunlukta, lutfen şahısları karşına alma sadecefikirleri tartış
Bu arada sinan engine mafya diyenlere de şunu belirteyim sinan engin mafya olupta polat alemdar olma havasında olmadı veya mılleti haracada bağlamadı eğer bir suç işlemizse beşiktaşımız içindir ki ben suç işlediğini düşünmüyorum devlette suç işlediğini düşünmüyor oyle olsa serbest olmaz hapiste olurdu ,sinan ı sadece siz sucluyorsunuz bende size katılmıyorum ve fıkırlerınıze saygı duyuyorum.....