Alıntı:
gulcemal´isimli üyeden Alıntı
J-cole senin kimsenin beşiktaşlı olup olmadağını sorgulama hakkın yok Kimseyede fikrinden dolayı besiktası bırak deme hakkın hiç yok !!! Arkadaşım sinan engini i isteyebilir buna karşıysan fikrini belirtirsin veya saygı duyarsın cevap yazmazsın ama sen fikre değil şahısa cevap veriyorsun bu tarz mesajların çogunlukta, lutfen şahısları karşına alma sadecefikirleri tartış
Bu arada sinan engine mafya diyenlere de şunu belirteyim sinan engin mafya olupta polat alemdar olma havasında olmadı veya mılleti haracada bağlamadı eğer bir suç işlemizse beşiktaşımız içindir ki ben suç işlediğini düşünmüyorum devlette suç işlediğini düşünmüyor oyle olsa serbest olmaz hapiste olurdu ,sinan ı sadece siz sucluyorsunuz bende size katılmıyorum ve fıkırlerınıze saygı duyuyorum..... |
Sevgili kardeşim,
Ben Sinan Engin gelsin yada gelmesin dediği için yazmadım onu. Beni ilgilendirmez zaten, onun fikridir derim.
ama bak tekrar alıntıyı yapıorum :
"bu alem böyle dönüyosa böyle oynıcaksın bende istemem ama bizi bitiricekler" Kimse bana bu fikri savunmasın. Hatta bu tarz bir düşünceye tepki göstermediğiniz için siz BJK'li arkadaşları ayıplıyorum. Ne demek yani, haysiyetsizlere haysiyetsizlikle mi karşılık verelim??? Bitersek de biteriz!!! Beğenmeyen de çeker gider!!! Ortam kötü diye bizde mi düzenbaz olalım. Bu mudur BEŞİKTAŞLILIK?? Eğer biri kendine BEŞİKTAŞLIYIM diyorsa, haysiyetsizlik yapmak aklının ucundan geçmemeli. Bu bir yorum değil, böyle yorum olmaz.