15-12-2006, 17:31
|
#52 |
| Guest | Alıntı: staradam´isimli üyeden Alıntı
tigana sezon sonuna kadar kalmalı. şu anda td değişikliğinin hiç faydası olmaz. ligde az da olsa şampiyonluk şansı var tigana giderse bu şans sıfıra iner.ayrıca luce hayranlığını anlamıyorum.
bu adam 11 puan öndeyken 17 maçta liderin 14 puan gerisine düşüp, beşiktaşın son 3 sezonda çöküşüne neden olan teknik direktör değilmi ? | bu nasıl bir düşünce anlamadım...kardeşim o sene ben bunu söyledim söylüyorum ve hala inanıyorum BJK nin ayağına çelme takıldı...Lucescu gittiği yerden hala içine oturmuş sesleniyor şike yapıldı araştırılsın diye... daha sonra İlhan Mansız'ın para için satılıp yollanması...bunu Lucescu yapmadı yönetim yaptı...daha sonra bu yönetimin uyguladığı yanlış transfer politikaları BJK nin çöküşüne neden oldu...ve bu senede aynı yapılıyor..hep genç isimler gündemde...bu yanlışşleverkusen maçında görmediniz mi tecrübe eksikliğini...daha ne olması gerekiyor bunun anlaşılması için...biraz dürüst olalım sen 20 yaşında bir futbolcusun BJK de oynayacak kapasiten var...bu demk oluyor ki iyi bir oyuncusun...paranı bu işten kazanıyorsun...ve hayatının geir kalanında rahat edebilmek için para kazanmak zorundasın...yani sen iyi bir oyuncu olsan avrupadan bürsürü teklifler gelir yada yönetim para için satar..bu zamana kadar yapılanlar gibi..söylesene sen kaç sene BJK hizmet edersin...???? en fazla 3 sene bence...zaten 28 , 29 yaşındaki hatta 30 yaşındaki bir adam bile 3 sene rahatlıkla takıma hizmet verir..ve tecrübelidir...umarım anlamışsındır demek istediğimi.... |
|
| |