Arıza yaptık
16 Aralık 2006İsmail ERBeşiktaş’ın Fransız hocası, "Maçın ilk yarısında çok kötü oynadık. Orta alanda üstünlüğü rakibe kaptırdık. Gökhan Zan’ın yokluğu defansımızda sıkıntılara neden oluyor" dedi. BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası’na veda ettikleri B.Leverkusen maçını defans hataları yüzünden kaybettiklerini söylerken, "Sistemimiz arıza yaptı" dedi. Başkan Yıldırım Demirören, İkinci Başkan Murat Aksu, yöneticilerden Süleyman Eren, Sinan Vardar ve Hüseyin Yücel’e B.Leverkusen maçıyla ilgili düşüncelerini açıklayan Fransız hoca, şunları söyledi:
"Maçın ilk yarısında çok kötü oynadık. Orta alanda hakimiyeti rakibimize kaptırdık. Gökhan Zan’ın yokluğunda defansta büyük sıkıntılar yaşıyoruz. B.Leverkusen de bu durumdan faydalanıp goller buldu. Orta saha ve forvetteki bazı oyuncular mücadeleden kaçınıyor. Hatalardan arınacaklar
Maçın kırılma noktası, hakemin penaltı düdüğünü çaldığı 77. dakikaydı. Penaltı pozisyonundan önce sahaya genç İbrahim Kaş’ı sürecektim. Kaş, üstünü değiştirmekte gecikince, bu değişiklik gerçekleşmedi. Oyuncularıma şu anda futbolun inceliklerini öğretiyorum. Çünkü çoğu Avrupa kupalarında ilk kez mücadele ediyor. Hatalarından arınacaklar, zamanla ustalaşacaklar. Kaleci Runje konusunda ben haklı çıktım. O, geldiği günden bu yana eleştirilmişti. B.Leverkusen maçında çok iyi oynadı. Runje bu performansıyla hala Avrupa’nın önde gelen kalecileri arasında olduğunu kanıtladı.
Bu yıl Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda şampiyon olabiliriz. Camiada bazı insanlar gitmemi istiyor. Ben, hiçbir yere gitmiyorum. 28 Aralık’ta İstanbul’da toplanıp, ikinci yarı için çalışmalara başlayacağız."
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! |