Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2006, 19:43   #1
carsı_silivri
 
carsı_silivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başkanın Yazısı..

Başkanımız Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi’nin Nisan 2006 sayısındaki önsöz yazısında Camiamız’a seslendi:
Click the image to open in full size.
Sevgili Beşiktaşlılar,
Futboldan Basketbol’a, Hentbol’dan Engellilerimiz’e kadar bütün branşlarımız, Beşiktaşımız’ın sahip olduğu kültürü, gelenekleri sahaya yansıtmaktadır.
Kazanmak için terinin son damlasına kadar mücadele eden, kaybetse de akıttığı terin gururu ile sahadan başı dik ayrılan, gücünü Beşiktaş ruhundan alan, bileğinin hakkıyla başarıya ulaşan ve taraflı tarafsız bütün sporseverlerin takdirini kazanan Takımlarımız, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şanlı tarihimize yeni Şampiyonluklar ekleme yolunda emin adımlarla ilerliyorlar.
Geçen sene Camiamız’a 20 yıldır 30 yıldır hasretle beklenen Şampiyonlukları, başarıları yaşatan Bayan Basketbol, Erkek Basketbol, Hentbol, Tekerlekli Sandalye Basketbol, Atletizm ve diğer takımlarımızın bu sezon da Şampiyonluk yolunda en büyük desteği her maçta dolu, coşkulu tribünlerdir.
Takımlarımızı yeni Şampiyonluklar yolunda desteklemeye devam edelim.
Sevgili Beşiktaşlılar,
Futbol Takımımız’da göreve başladığı günden itibaren Kulübümüz’ün ilkelerine uygun kişiliği ve üstün futbol bilgisi ile kısa zamanda hem Camiamız’ın hem de spor kamuoyunun takdirini kazanan Sayın Jean Tigana ile olan sözleşmemizi yeniledik.
Sayın Tigana ile birlikteliğimizi 2 yıl daha uzatarak, futbolda hedeflerimizden ilki olan başarının anahtarı, istikrarı yakalama yolunda en önemli adımı attık. Şimdi amacımız Futbol Takımımız’da başlatmış olduğumuz gençleştirme hareketiyle hem Camiamız’a hak ettiği mutlulukları yaşatmak hem de başarılı bir jenerasyon ile gelecek yıllarımızı garanti altına almaktır.
Camiamız'dan isteğim Siyah Beyaz formamızla, bizim geleneklerimiz ile yetişerek geleceğin yıldızları olacak bu gençlere her türlü desteğin verilmesidir.
En derin sevgi ve saygılarımla,
Yıldırım Demirören
BJK Yönetim Kurulu Başkanı
__________________
Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş…
carsı_silivri Ofline