Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-04-2006, 20:19   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş finale kadar 'susacak'!

Beşiktaş'ta, teknik direktör Jean Tigana, Fenerbahçe ile oynayacakları Türkiye Kupası final maçına kadar futbolcularına konuşma yasağı getirdi.
Konsantrasyonun bozulacağını gerekçe gösteren Fransız çalıştırıcı medya mensuplarına futbolcularla özel görüşmeyi yasakladı. Ligde üçüncülük, Türkiye Kupası'nda da kupayı almak isteyen Beşiktaş, çalışmalarını tam kadro sürdürüyor. Hiçbir eksiği bulunmayan siyah-beyazlı takımda Vestel Manisaspor maçı öncesi Tigana'nın Fenerbahçe ile oynanacak kupa maçını düşünerek bazı oyuncularını riske etmeyeceği öğrenildi. Yedek ağırlıklı bir kadro ile Vestel Manisaspor maçına çıkmayı planlayan Tigana, İbrahim Akın ısrarına devam ediyor. Genç oyuncuyu orta sahanın solunda görevlendiren Tigana, İbrahim Akın'dan "Ben sol kanatta oynamak istemiyorum" cevabını aldıktan sonra Fransız teknik adam genç oyuncuyu kadroya almıyordu. Önümüzdeki sezon için de İbrahim Akın'ı orta sahanın solunda oynatmayı düşünen Tigana, gerekirse önümüzdeki sezon İbrahim'i yine yedek kulübesinde oturtmakta kararlı.
Bu arada Beşiktaş Genel Menajeri Mehmet Ekşi önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı belli olmayan Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba için ilginç açıklamalarda bulundu. Ekşi "Oscar kalmak isterse kalır, gitmek isterse gider. Tercihini kendisi belirleyecek. Ancak kalması halinde gelecek sezon için forma garantisi yok. Kendisi ile ilgili gelecek sezonki planlar teknik direktörümüz Tigana'ya bağlı "diye konuştu.
Öte yandan siyah beyazlı takım, Vestel Manisaspor ile Cuma günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün başladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, yarım saatlik koşu çalışmasının ardından Sivasspor maçında forma giyen oyuncular salonda kondisyoner Jean Charles Trouabal yönetiminde çalıştı. Diğer oyuncular ise Teknik Direktör Jean Tigana yönetiminde dar alanda çok pas ve yarım sahada çift kale maç yapıp idmanı tamamladılar.
Beşiktaş, Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarına yapacağı tek idmanla devam edecek.

Kaynak: DHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline