Kupayı istiyorum’ 
Tigana, takımının oynadığı futboldan övgü dolu sözlerle bahsederken, “Hedefimiz geçen sene kazandığımız Türkiye Kupası’nı tekrar elde etmek” dedi.
18.12.2006Gözü Başkent’te
İnönü Stadı’ndaki Rizespor galibiyeti, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’yı oldukça mutlu etti. Fransız hoca, takımının sonunda istediği futbolu sahaya yansıttığını ifade ederek, “Herkes üzerine düşeni yaptı. Bu ekibin gerçek gücünü herkes ligin ikinci yarısında görecek. Pozitif futbolumuzu Ankara’daki maçta sürdürmek istiyoruz. Çünkü hedefimiz, geçen sezon kazandığımız kupayı tekrar elde etmek. Aynı ruhu sahaya yansıtırsak, bunu başarmak çok da zor olmaz” diye konuştu.
Taraftara teşekkür
Sonunda gol orucunu bozan Marcio Nobre’yi kutlayan Tigana, Serdar’a övgüler yağdırırken, sözlerini şöyle tamamladı: “Nobre, attığı golle üzerindeki stresten kurtuldu. Bundan sonrası onun için daha iyi olacak. Kleberson’u formsuz olduğu için değil, seçim hakkımı kullanarak oynatmadım. Bobo bu takımda neden ilk onbirde oynamayı hakettiğini gösterdi. Ricardinho İstanbul’a alıştıkça daha da mükemmel oynayacak. Ama ben en çok müthiş taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum.”
Gençler’i yen, izni kap
Noel ve Kurban Bayramı nedeniyle teknik direktör Jean Tigana’dan ekstra izin isteyen futbolculara yanıt geldi. Rize galibiyeti sonrasında bir açıklama yapan menacer Ali Gültiken, “Çarşamba günü Gençlerbirliği’ni yenersek oyuncularımız istedikleri izni yapacaklar” dedi. Kartal Ankara’da kazanırsa; yerliler fazladan 2, yabancılar ise 4 gün tatil yapma fırsatı bulacak