Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2006, 20:32   #60
sonatcan
Banned

sonatcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tigana genç oyuncu çıkarmadaki üstünlüğünü Beşiktaş'ta ilk kez dün Rize maçında gösterdi bence.Beşiktaş ve Türk futbolu Serdar Kurtuluş adında 19 yaşında bir genç kazandı.Benim şahsen pek sıcak bakmadığım bir oyuncuydu.Daha çok kardeşi Fatih Serkan'ı istiyordum.Ama Serdar haftalardır sürdürdüğü performansıyla beni yanılttı.Ondan özür diliyorum.Ben futbol maçlarında bu kadar koşan ve mücadele eden bir adam görmedim.Sağ kanat oyuncusu olmasına rağmen Tigana onu ön liberoda oynattı ve Türk futbolu bir ön libero kazandı sonunda.Dün Fatih Terim de açıkladı gözünün Serdar'da olduğunu.Biraz daha pas yüzdesini geliştirirse muhteşem olacak.Fiziği,azmi,enerjisi mükemmel.İnşallah bu performansını sürdürür ve Beşiktaş'ta uzun yıllar oynar.Ama ne olursa olsun kardeşi Fatih Serkan'ı da almak lazım.O çok daha teknik bir oyuncu.Serdar'ı tüm eleştirilere rağmen ön liberoda oynatan Tigana'ya şimdi çok teşekkür ediyorum.Hakkaten anlıyor bu işten.Yanına bir de Appiah tarzı bir oyuncu bulursak müthiş olur orta saha.Teşekkürler Mösyö...
aynen imzami atarim..