Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2006, 17:36   #1
lazibere
 
lazibere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
2 Milyon Dolarlık Çocuk !!!

Muhammed Demirci’nin ardından Beşiktaş’ın alt yapısından bir süper yetenek daha çıktı. Güney Kore’nin Oinspo, menajerlik şirketi 12 yaşındaki Kubilay Yavuz için Beşiktaş’a 2 milyon dolar önerdi. Şirketin yetkili menajeri ve yetenek avcısı Ki Young Yoon, Beşiktaş Bağcılar Futbol Okulu’nda yetişen Kubilay’ın bütün masraflarını da üstleneceklerini belirterek “Kubilay’ı önce kasetlerden izledim. Daha sonra da iki kez çıplak gözle seyrettim. Çok büyük bir yetenek” ifadesini kullandı.

BÜYÜK YILDIZ OLACAK

İkİ milyon dolar önerdikleri genç futbolcunun piyasa değerinin yakında 20 milyon dolara çıkacağını öne süren Yoon, “Avrupa’da Manchester United, Chelsea ve Everton gibi kulüpler Kubilay’ı takip ediyor. Kubilay ileride çok büyük bir yıldız olacak” diye konuştu. Güney Kore’nin Samsung futbol kulübünün menajerliğini de yürüten Yoon, Muhammed Demirci’nin geçen yıl yaşadıklarını Kubilay’ın yaşamaması için tedbir aldıklarını da ifade etti ve “Çok büyük bir yetenek olan Muhammed’in televizyonlara çıkınca şımardığını ve bunun eğitimini olumsuz yönde etkilediğini öğrendik. Ama Muhammed gibi olmaması için Kubilay’ın televizyonlara çıkmasını istemiyoruz” dedi.

SON SÖZ KARTAL’DA

Kubilay’ın babası Cahit Yavuz ile anlaştıklarını da anlatan Yoon, genç futbolcunun bütün masraflarını karşılayacaklarını, ayrıca Kubilay için ayda bin 500 dolar para da vereceklerini söyledi. Anlaşmaya göre Kubilay ortaokulu İstanbul’da okuyacak ve bir İngilizce öğretmeni tahsis edilecek. Lise eğitimini ise Kore’de yapacak. Kubilay’ın babası Cahit Yavuz da menajer Yoon ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, “Ancak bu konuda son kararı Beşiktaş Kulübü verecek” diye konuştu.


Akşam
lazibere Ofline   Alıntı ile Cevapla