Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2006, 20:14   #5
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

''Avrupa'da başarılı olmak kolay değil. Avrupa tecrübe işi. Böyle bir başarı isteniyorsa biraz sabrı kimse esirgemeyecek. Bakın Avrupa futboluna, başarılı takımların yaş ortalamaları kaç ve ne zamandır beraber oynuyorlar?

bizde bunu demeye çalışıyoruz ama hala genç oyuncu diye diretiyoruz...kardeşim dünya liglerinde başarılı olmuş takımalrın defansına bakarsanız mutlaka en az tecrübeli 1 tane adam görürsünüz...bu böyle olmalı....ama hala genç isimleri konuşuyoruz transferde....ayrıca ; 'Yabancı bir oyuncu alınmalı' diye yazıyorlar. Bizden daha iyiyse alınsın. Rekabet olur, bu da başarıyı getirir demiş güzelde söylemiş...yine böyle gündemdeki isimlere bakıyorum da hiçbiri ne İbrahimden nede Zandan iy ifutbolcular değil..o yüzden neden gereksiz yere alıp onlara para veriyoruz ki ??? 3 senedir yönetim bunlardan ders almadı mı ?? alacaklarsa adam akıllı tecrübeli ve kaliteli bir defans adamı şart...yok böyle birini almayacaklarsa hiç almasınlar....

ve İbrahim'in sözleşmesini uzatmasına sevindim...BJK de en sevdiğim oyuncuların başında geliyor...bu adama kaptanlık kimse kusurabakmasın bütün oyuncularımızdan daha çok yakışıyor...inşallah 2010 yılına kadar değil daha uzun yıllar bu takıma hizmet verir....