eziklerin ezik yöneticileri gerçekten derslerine çok iyi çalışmışlar ve ucunu en sonunda bizede dokundurdular. bu kadar olayı başarıyla örtbas eden,taraftarlarını federasyona karşı kışkırtan, hep birlik olup basın toplantısında sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi kendilerini gösteren başka bir ezik yönetim yoktur sanıyorum. öyle bir organize oldularki,febeliler hep birden haluk ulusoya düşman oldu. gerçektende çok başarılı oldular ve bizide yanlarında alaşağı ettiler serefsizler..!!!
bursa maçında seyircisiz ceza gelecek küfür olmadı kanımca. bursalılarla olan husumetten dolayı biraz küfür edildi,kabul ediyorum ama buna 1 maç seyircisiz veriyorlarsa febelilerin sahaya çakı ve yabancı madde atması,ses bombası atması,rakip takım teknik direktörünün kafasının yarılması, haluk ulusoya ana avrat küfür edilip istafaya davet edilmesi....v.s. say say bitmez.!! bunları düşünürsek en az 5 maç ceza verilmesi gerekiyordu. 3 maça şükretceklerine,olaylardan dolayı özür dileyeceklerine hala pişkin pişkin üste çıkmaya çalışıyorlar. febelilerin ezik başkanı azize yıldıvım,türk futboluna konan bir dinamittir. bu adamı bir an önce türk futbolundan soyutlamak lazımdır...
hay ben bu azizenin 'R' leri söyleyemeyen diline... bilmem ne yapayım.!!